9.000 metre yüksekten dünyaya kuşbakışı bakan ve bu açıdan fotoğraf çekmeyi seven ünlü fotoğrafçının eserleri yaşadığımız dünyanın güzelliğini birkez daha gözler önüne serdi... İşte Richard Wanderman'ın gözüyle dünyamız...
Dünyaya bir de kuşbakışı bakın
|
ayyyy tekkelimeyle mükemmel kalpliler hele çok güzeeeeeeeeeL..vay bee
Mükemmellll...
Aslında dünya big beng sonucu kendi kendine oluşmuş olayları harici süper bir şekil verilmiş dağlarına ovalarına yeşilliğine aklınıza ne gelirse her bi zerresine. Mesela ilk resimlerdeki dağlar yarık gibi ama ortada buruşulmuş ucu tutulmuş bi kağıdın son hali gibi de farklı ama mükemmel
valla harika muşteşem ben de İstanbula 286mt yukardan baktım ama 9000 metreden de düşünemiyorum yani bakamam iyiki Richard Wanderman amcam çekmiş fotolarını saolsun
hmmmm Richard amcam clgın yaaa sevıorum onu dünyanın ne kadar büyük ve güzel oldunu ilk uçaga bndigimde anladım (gecen sene) kaç bin yüksekteydim bilmıorum ama tuhaf oluo insan güzel yaa
uçak feci yaa zati korkuyorum ilk defa tek başıma uçağa bindiğimde (2sene önce ) napıcağımı bilememiştim cam kenarındaydım bi de etrafa bakınmıştım süperdi hem korkuyosun hem harika bir manzara
evet bnde korkup kormıcamı bilemedim otrdum pencere kenarına .. uçuyosun yaa anlamaya calısıosun manzaranın güzelliğinde nasıl uçtugunu filan böle kal geldi bana konusamadım
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi