[INDENT]At bakalım şimdi bu ayrılığın altına o fiyakalı imzanı , 
bekleme daha fazla, 've da'ğla yüreğimi..[/INDENT]

bekleme daha fazla, 've da'ğla yüreğimi..[/INDENT]
| 
					Acemhe'den :P
				 | 
| 
			[INDENT]At bakalım şimdi bu ayrılığın altına o fiyakalı imzanı ,  bekleme daha fazla, 've da'ğla yüreğimi..[/INDENT] 
			[INDENT]Resmi geç sevgili !  Sen hiç mesajlara bakıp , rehberde adının üstünde durup , saatlerce ağlamayı bilir misin . ?[/INDENT] 
			[INDENT]İnsan geride bıraktıklarını özler,  Elinin altındakilerden sıkılır, Ulaşamadıklarına tutulur.. Ve ulaşılmaz olan hep "aşk" olur![/INDENT] acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[INDENT]Resmi geç sevgili ! malesef bilirim ... keşke sen bilmeseydin   
			[INDENT]Ben aynı Istanbul.  Gri ve yağmurluyum. Her hâlimi; mevsim normalleri diye anlatıyor, haberbültenleri. İç-çekiyorum, dalgınlıkla. Herkes'e başka rüzgâr. Bana bu Marmara dar! Dünya da sayılı diyorlar, benim için. Herkes biribirine, beni anlatırmış. Beni hiç dinlemeden. Sis basıyor, işte o zamanlar. Adalarımı göremiyorum, göremedikçe hüzün.. Aslında oradalar bilmezmiyim ama hiçbir bilgi lâzım olmadı, kalbime. Adalarım görünmüyor işte sisten Her hüznümü saklıyorum sizden.[/INDENT] 
			[INDENT]"DUA" Sevgiliye Yazılmış Bir Mektup Gibidir..  Zarfın İçerisine Yüreğini Koyanın, Duası Kabul Edilir. . ![/INDENT] 
			[INDENT]Tek kalabalığım sen olsaydın da ;  tüm insanlar yalnızlığım simgesi olsaydı...[/INDENT] 
			[INDENT]"Tıpkı sevilmeyen bir öğretmen gibiydi kalbim..  Parmak kaldıranlara inat, hep dersten anlamayanları seçti"[/INDENT] | 
| 
					« Önceki Konu | Sonraki Konu »
				 |