-..Her yalnız kalışımda, gece bana, ben geceye yoldaşlık eder; gece kelimelerimi hırpalar, kelime kelime kelimesizliğe düşürür beni. Aklıma gözlerin düşer, susarak çağırırım seni ben. Hasretle, aşkla ben iyi olurum. Sen kendine iyi bak..
Kahraman Tazeoğlundan..
|
"Aklım sendeyken fikrim Sende'liyor"
Dedi kadın Kitabın arasına bir kaç damla gözyaşını bırakarak.. Ne yapacağını iyi biliyordu ...Her gün onunla yürüdüğü bu yolları Şimdi elleri ceplerinde yürümeye başladı Kaldırımlara değil Anıların üstüne basa basa...
Şuan tam hazırım ayrılığa, seviyorum ama olsun sen yine de git.
Tam da alışmışken sana, sen bütün alışkanlıklarımı da alıp git. "Seviyorum ama olsun sen yine de git."
Teması sensizliğe kertilmiş bir şiirin yamalı dizeleriyle sesleniyorum şimdi sana.
Bir başkasınınkinden büyük veya küçük değil sevdam.. Neye göre derecelendirilebilir ki aşk, Bir gönül gerçekten sevmişse eğer.. Ederini bulamıyorsa bir insana verdiğimiz değer, ...Bilmiyordum.!! Kendimizi bir şiirin içinde harf harf bölmek gerekirmiş meğer..
[b]ne zaman başladı bu hikaye
anımsamak zor gençtim hazırda fırtınalarım vardı dörtnala sevdalarım komazdı öyle üç-beş nöbetleri geceler içimi acıtmazdı böyle bir insan bu kadar eksilebilir mi [/b]
[b]daha ayrılığa bile çarpmadan
aşk bizden döndü bir yılan gibi soktun koynuma kimsesiz geceleri artık ölüm sana dokunamamaktan kötü değil ama sana dokunmak da yasak bana göz çukurlarımdaki karanlık bunu anlatır sen var ya sen allah kahretsin! [/b]
[b]yani şimdi
gözleri sana benzeyen bir kızım olmayacak mı yani şimdi başkaları mı sevecek seni başkaları mı tutacak ellerini ben saçlarını okşadığım zaman ellerin öksüz kalırdı şimdi gidiyorsun git [/b]
Yani sen ,
sen en sevdiğim… Gitmelisin artık… Bu şehrin kahramanı öldü Şimdi yaşanan her şeyin inkâr vaktidir
gürültüyü yapmak kolay, zor olan sessizliği korumaktır”
Temmuzda yeni çıkacak olan kitabından |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Sevdim-Kahraman Tazeoğlu | ZencefiL | 6 | 876 |
06-21-2011, Saat: 02:27 PM Son Yorum: ZencefiL |
|
Kahraman Tazeoğlu – Şüheyda | YasSmin | 0 | 483 |
06-09-2011, Saat: 04:28 PM Son Yorum: YasSmin |
|