ahahahahahahah:yikildim:
O takımı tutacağıma, aklımdan bir sayı
tutarım, günlük tutarım, balık tutarım daha iyi.
O takımı tutacağıma, aklımdan bir sayı
tutarım, günlük tutarım, balık tutarım daha iyi.
Bu Kadarını Bir Arada Almak Bünyeye Zararlı
|
ahahahahahahah:yikildim:
O takımı tutacağıma, aklımdan bir sayı tutarım, günlük tutarım, balık tutarım daha iyi. +Aklından bir sayı tut.
-Tuttum. -Şimdi bırak. --------- +Alo, kuyumcu mu? -Evet, buyrun. +Benim kuyumu siz mi kazıyorsunuz? --------- Adamın biri bol keseden atmış, dar keseden eşek. --------- +Yıkanan ton balığına ne denir? -Washington. --------- +İnek. -Gel beraber inelim. --------- +Malatya İnönü Stadına bomba düşerse n'olur? -Feyyaz Uçar. --------- Opel corsa, ben de korum. --------- + Bir, İki, Üç tıp -Hayır. Bir,İki,Üç işletme. ------------ Adamı okula göndermişler o bukula gitmiş. ------------- +Cennete gitmek için ne yapmak gerekir? -Ölmek gerekir. ------------ +Bu çocuk çok garip biri. -Bence o aaa normal biri. ----------- +Hangi kedi kucağa alıp sevilmez? -Volkswagen Caddy. --------- Oğlumun adını mafya koydum. Yaşasın, artık ben de bir mafya babasıyım. ---------- Saçımı süpürge yaptım... Elektrik sübürgesi çıktı, beni terk etti... ---------- +Dün filmi izledin mi? -Hangi filmi? +Röntgen filmi. ------------ Çölde yaşayan bir Arap'ın neden eşref saati olmaz? çünkü çölde yaşayan bir Arap'ın kum saati olur. ---------- +Bacak arası nedir? -Bacak için verilen aradır. ------- Yumurtanı sahanda mı istersin, deplasmanda mı?
+Alo, kuyumcu mu?
-Evet, buyrun. +Benim kuyumu siz mi kazıyorsunuz? :yikildim: ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy süperrrrrrrrrrrrrrrr
Form ye formda kal, port ye portakal.
-------- Abi sen tüp bebek misin? Gaz kaçırıyosun da.. ---------- +Çakmağın var mı? -Yok. +O zaman sana bi çakmak lazım. --------- +Bozuk paranız var mı? -Tamir mi edicen? --------- +Tatilde neden Sudan'a gittin? -Sudan ucuzmuş orası. -------- Adamın biri karyolaya yatmış, ranzaya vapur. -------- +Borsada çok düşüş var, böyle sürüp giderse iflas ederim. -Böyle sürüp gidemez. Çünkü ehliyeti yok! --------- +Bu iş içime çok sindi. (cindy) -Benim de çok içime barbi. (barby) ------------ +Deniz neden tuzludur? -Balıklar kokmasın diye. ------------ +Ders çalışıyordum, ara verdim. -Ne ara verdin? ------------ +Altın ne renk? -Sarı. +Sidikli! Altına yapmış! Pis..ıyykk. -------------- Sakla samanı... Senin gibiler aç kalsın. --------------- Adamın 1'i varmış, 2.dönem düzeltmiş. ------------ +Sen o çeteyi tanıyor musun? -Hangi çeteyi? +Peçeteyi. --------------- +Elmalar neden diskoya gider? -Kurtlarını dökmek için. -------------- +Var ya sen denizde hiç boğulmazsın. -Niye? +Tipin kayık ------------- Her hakkı saklıymış. Ben de bunca Hakkı nereye gitti diyordum. --------------- +Abi ben bu espriye kusarım. -Hayır, kusarım değil, ku_turuncum :;-D: :;-D: :;-D: :;-D: :;-D: :;-D:
+Abi ben bu espriye kusarım.
-Hayır, kusarım değil, ku_turuncum ahahahahaha:yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|