fotolarrrrr hafta içine başta bn olmak üzre sılacık gösteviv avtıkın:yikildim:
Canı Sıkılanlar
|
yesss plan geniş zamanlarla hesaplandı daha çabuk da bitebilir de ben fazla fazla zaman verdim ki aksilik fln olursa diye
![]() aşkolsun yasooocum gel yaa beni de götürün demen kabayat ![]() foto hımmmm olabilir tabisi ama bakalım elime foto geçerse görürsünüz illaki ![]() ![]()
keşkeme bn de cidebilsem ahhh ahhh ney olurdu biraz daha özgüv olabilsem 20 yasında biri olaraktan
![]()
oy yirim :glomp: ama özgürlük mikemmel bişe deil
![]() OY teşekkür ederim Sıla'm benim benim içinde eğlen yeterde artar bile benm için ![]()
sen 20 yaşında diyosun ben 1500yaşında oldum halaa herşey için izin isteme stresi yaşıyorum beehhh
![]() ![]() YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oy yirim :glomp: ama özgürlük mikemmel bişe deil saol bebeem eylencez inşallah ![]() zencom yaa keşkem gelebilseydin hööffffff :/
çok özgür olmak deil yeterince olanın dan isterdim tabikii :/ sıla bilir ey gidiii 40takla atıorum yarım saat için
![]() evet yaa nekadan güzL olcaudu :/ kısmet işte sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen 20 yaşında diyosun ben 1500yaşında oldum halaa herşey için izin isteme stresi yaşıyorum beehhh bak karşındaki asırlık hatun :lol: yavrum yaa ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 461 Ziyaretçi