Sensizliğin tüm harflerine ezberim. Bu saatten sonra ben herkesi üzerim. Hüznüm bulaşıcı. Tanımadığım kadından miras bana bu acı. Kapımda buldum yalnızlığımı. Atsam atamam vicdanım var. Beni seven herkes bilsin. Artık sadece öksüz bir yalnızlığım var. (beni seven herkes bilecek, öksüz bir yalnızlığım var. analık edecek)
Ceyhun Yılmazdan..
|
Kuru kuruya özlemiyorum. O sebepten içiyorum. İçim yanıyor bazen. Önce kül sonra kuruyorum. Daha zor tek başınalık, sakatlık. Kelimeler yürütüyor bizi. Şiir dediğin ne ki. Sadece yalnızlığın mezesi...
[COLOR="Red"]Neyse.. Gittigin en üzülecegim kişi,
en başta gitti. Şimdi kim Giderse gitsin.. "O"ndan uzaga gidemez ki[/COLOR]
[COLOR="Blue"][SIZE="4"]
OLDU İŞTE [/SIZE][/COLOR]
Biz de geçmiş olduk bir aşk'ın daha üstünü örtüp gözkapaklarını ellerimizle kapattık Biz de güzel günleri bittikten sonra anladık Artık, yokluğumuzla yaşayıp, Birbirimizin adını duyduğumuzda önümüze bakıp vicdanımızı kanatacağız. Artık biz... Siz'li Biz'li olacağız! ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Neyse.. Gittigin en üzülecegim kişi,"O"ndan uzaga gidemez,,asla gidemiyo..
Her sabah....Yokluğunun kulakları sağır eden sessizliği uyandırıyor beni...Oysa ben ses'e uyanmam..
Ben sesle uyuyamam ki,kalbimde sen varken,kulaklarımda sesin...tenimde nefesin....
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi