begüm resimde de çok cici bi kız normal hayattada görmediğin tanımadığın insan hakkında böle yorum yapman yanlış bence (ya bende bu kızın avukatı oldm ama heheheh)
c!c!KIS=E gene beeeeen:)
|
merhaba bu gece ?zel bir gece olabilir tan??abiliriz eger istersen msn ye gel g?r??elim ben ilhan istanbuldan?m
zorsevdam60@hotmail.com cevab?n? bekliyorum desem benim i?in bi?eyler yazarm?s?n gokhankgk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bide seni g?relim buraya huzuru bozmaya geldiysen yallah sana kalmam?? cicili?i felan dangalak dangalak msjlar yaz?p asab?m?z? bozma defol siteden:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:saol bitanecikh kanqim salla nap?jan ?ekemiolar ky euheueueh mcx jan?m... stinger Adlı Kullanıcıdan Alıntı:merhaba bu gece ?zel bir gece olabilir tan??abiliriz eger istersen msn ye gel g?r??elim ben ilhan istanbuldan?markada??m msn adresi yazmak yasak l?tfen kald?r onu ordan t?kkr ederim ihtiyac?m yok ?zel filan...
peki burda arkkada?l?k kurmak i?in burday?z yasaklar ne i?in ?ignenmek i?in degilmi sence
gokhankgk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:beg?m resimde de ?ok cici bi k?z normal hayattada g?rmedi?in tan?mad???n insan hakk?nda b?le yorum yapman yanl?? bence (ya bende bu k?z?n avukat? oldm ama heheheh)nan kanqim savunucaan tabe ?ld?r?m seny k?yamam tabe de can?ms?n saol pitanecikh |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Asabiyim Gene (tras Olamiorum Yusumde Dikis Var) | pusat41 | 7 | 821 |
04-14-2022, Saat: 02:55 AM Son Yorum: wildfang |
|
gene ben:) | SempatikKız | 78 | 3,520 |
04-11-2022, Saat: 09:05 AM Son Yorum: wildfang |
|
gene ben Lion | L?oN | 10 | 651 |
04-06-2022, Saat: 02:49 AM Son Yorum: wildfang |