eskilerden kimse fazla girmiyor artık ama sizi görmek benide mutlu etti eski dostları arada da olsa görmek guzel umarım her zaman burada olursunuz..
Eski Dostlar neredee???
|
Anladim Nur cum...
ama bende öyleyim.. benim iki cocugum daha oldu cocuklari 4 ledim.. ama yinede giriyorum.. ben eski duygusuzu istiyorum ya girmesine girerimde forum cok yavas.. cok degismis bide kimsenin girdigi yok geldim geleli admin göremedim ilgilenen pek yok anlasilan hiti düsmus forumun.. kalici olcam insallah bende seni bulduguma cok sevindim... sagol yinede ayy evet dile düstum bi kereki yandim
admin canın bizden haberi yok kanuni 3 kıtayı yönetmiş o bi forumu yönetemiyo yazık çok yazık
Admininiz yoksa
Modoratörlerimiz Var.. Hoşgeldiniz Aramıza Tekrardan Hoş Vakitler Dilerim.
modlarimiz var ama admin daha cok anliyor gibisinden söyledim...
hosbuldum sagol arkadasim Manesia vazgec artik su admin sevdasindan seni bildim bileli admin ve adminlik sayikliyosun hala pes etmedinmi kac SENE oldu
Eski dostların yeri çok farklıdır ama yeni arkadaşları aranıza katın çok farklı ortam olacaktır,dostluk ortamı yenisiyle eskisiyle birlikte güzeldir...
BiRiciGim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:modlarimiz var ama admin daha cok anliyor gibisinden söyledim... admin olamadan ölcem içimde kalacak :p |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Eski kullanici adi ve profilimi alma talebi. | asi_ve_mavi | 1 | 754 |
01-22-2016, Saat: 07:52 PM Son Yorum: Leader |
|
forum eski haline dönsün | dj_cansel53 | 25 | 1,842 |
08-22-2007, Saat: 07:12 PM Son Yorum: CaNaT |
Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi