?ok hamarats?n o?lum olsayd? seni o?luma al?rd?m:yikildim::yikildim::yikildim:
Garip Sohbetler
|
blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ukela her?f yokmu pol?s kelepceley?n sunu Kelep?eleyin beni Ve Japonlar Hapisanesi At?n.. ozgem Adlı Kullanıcıdan Alıntı:?ok hamarats?n o?lum olsayd? seni o?luma al?rd?m:yikildim::yikildim::yikildim: miley32: miley32: miley32: KuTluyorum Seni...Benide K?z Ettin B?rakt?n
Firari Fırtına
12-07-2006, Saat: 04:09 PM <
ozgem Adlı Kullanıcıdan Alıntı:?ok hamarats?n o?lum olsayd? seni o?luma al?rd?m:yikildim::yikildim::yikildim: Ya o?lun yok anlad?mda ezberimsin bayanm?ki ?
blue_belial
12-07-2006, Saat: 04:09 PM <
hahaahahaah senı seye gonderceez
neydı oranın adı, kuba da varya bı yer, ıskence falan var 25 gun ac bırakıyolar 25 gunun sonunda sana bu yemeklerı sadece gostercekler dusunsene aynı ben gıbı
12-07-2006, Saat: 04:10 PM <
€zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kelep?eleyin beni Ve Japonlar Hapisanesi At?n..Allah?m o hapisane benim hakk?m beni at?n oraya :
blue_belial
12-07-2006, Saat: 04:11 PM <
Evet sok IDDIA! EzBeRimSin bayanmı?
Serverda yayılan dedıkodulara son noktayı koyuyoruz. ßugun saat 20,00 da Acık Oturumda! Delıllerıyle ve ßelgelerıyle bırlıkte sızlerle olucaaz D:
12-07-2006, Saat: 04:11 PM <
F?rT?na G?N?L Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ya o?lun yok anlad?mda ezberimsin bayanm?ki ?olsayd? yani blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hahaahahaah sen? seye gonderceez :yikildim: :yikildim: Gelingi Sende |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 121 Ziyaretçi