ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:AnlamadımSözcükler söyleyenle daha anlam kazanır.....
Bu kelimeler kullanılınca uyuz oluyorum
|
history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Garip ama işin bir yönüde şu;öyle bir kelime düşünün Ali söylediğinde uyuz oluyorumda,Veli söylediğinde olmuyorum.Garip değil mi,?Velinin söylemesi gayet dogal bisey degilmidir zaten?! Bir arkadas, kiz olsun erkek olsun yada sevgilin, onlardan birinin söylemesi hos degil . Zaten velinin kizim, yahut oglum dedigi icin uyuz olmak insanlik disi bisey. Akil var, mantik var ..Rica ediyorum yani ÐŽeşaren Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İsimler örneklemeydi,Veli (ebeveyn) alamına geliyor tabi,kızım oğlum demeleri çok normal.Anlatmak istediğim,sözcükler bazı kişilerce söylendiğinde,uyuz etmiyor,ister sevgili ister arkadaş olsun,akıl ve mantığın dışında duygular ve hoşgörüde var....ben rica ederim.history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Garip ama işin bir yönüde şu;öyle bir kelime düşünün Ali söylediğinde uyuz oluyorumda,Veli söylediğinde olmuyorum.Garip değil mi,?Velinin söylemesi gayet dogal bisey degilmidir zaten?! |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
iş yerindekilerine uyuz oluyorum:) | €stapitipiti | 11 | 1,031 |
04-13-2022, Saat: 05:18 AM Son Yorum: wildfang |
|
Vatanımız için canını feda eden şehitlerimize duyarsız olan gençliğe UYUZ oluyorum | PaPaTYa_PReNSeS | 6 | 651 |
04-12-2022, Saat: 12:08 AM Son Yorum: wildfang |
|
Adimin Kullanilmasina çok çok Uyuz Oluyorum | senem albayrak | 9 | 851 |
04-08-2022, Saat: 02:48 PM Son Yorum: wildfang |
|
hem gıcık, hem uyuz, hemde deli oluyorum... | gaye sultan | 5 | 971 |
04-07-2022, Saat: 01:03 AM Son Yorum: wildfang |
|
ya bak giderayak uyuz oldum | bilgeis | 4 | 735 |
04-06-2022, Saat: 09:54 AM Son Yorum: wildfang |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi