Leader	: Adamın hası 
Yargıç : Eski yöneticilerden kişisel bölümlerde aktif olmuş bir insan.
eyvallah
gurbetçi

Yargıç : Eski yöneticilerden kişisel bölümlerde aktif olmuş bir insan.
eyvallah
gurbetçi
| 
					2 üye 2 yorum
				 | 
| 
			Leader	: Adamın hası   Yargıç : Eski yöneticilerden kişisel bölümlerde aktif olmuş bir insan. eyvallah gurbetçi XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sıla : yengemiz saygımız sonsuz yorum yapmak zor Haaha saolasın yeğen  Üyeler hakkında yorum yapamıcam sanırım tanımıyorum maalesefki.. iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi 
			Üsttekilerle devam edersiniz diyerekten düşündüydüm ben   O vakit Acemhe History iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi 
			Acemhe : ondaki tabak çanakları satmaya kalksak kesin köşeyi döneriz   History : bugün ortalarda yok, o kadar nazik bir insan ki benim gibi bir odundan bile incelik akıyor konuşurken EndLess sgpa kjmr 
			Ben bu oyunu seviyorum siz niye oynamıyosunuz yav ayıp size valla   sizin yerinize oynuyorum  EndLess : Güzel paylaşımları olan bir üyemiz bu aralar arada bir mesaj atıyor. sgpa kjmr : spor bölümünde daha aktif bir arkadaşımız. isyanbitmez firari fırtına 
			Oynayalım da tanımıyorum   Acemhe Masal iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi 
			rahat ol yenge bende tanımıyorum   araştırıp yorum yapıyorum   Acemhe : araştırmaya gerek yok , onun tabakları var  Masal : Hımm... forumda baya aktifmiş biraz aşk durumları falanda varmış . MorciveT PASCHAM 
			MorciveT : Mesut abı keremceme ve daha cok yalına benzer yakısıklıdır  PASCHAM: Serhat cok muhabbetımm olmasada cok ıyı esprıler yapardı Saklımsın Seyduna | 
| 
					« Önceki Konu | Sonraki Konu »
				 | 
| Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
| Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
| ... sam ya??yorum demektir ! | Tam1_MaynaK | 35 | 3,535 | 05-05-2010, Saat: 03:14 AM Son Yorum: acemhe | |
| 1 Üye 1 Yorum | *Asİ-yÜrEk* | 163 | 10,939 | 05-12-2008, Saat: 01:12 PM Son Yorum: Son Noktam | |
| Bir üsttekinin Imzasina Yorum | Melek06 | 63 | 4,826 | 09-13-2007, Saat: 01:54 PM Son Yorum: EndLess | |
| Alttakine yorum yapın. | dj_cansel53 | 169 | 11,033 | 08-28-2007, Saat: 03:21 PM Son Yorum: TutkuM | |
| Alttak? Hakinda Yorum !!! | Tam1_MaynaK | 142 | 10,152 | 05-25-2007, Saat: 06:49 PM Son Yorum: Elfida | |