Devam,devam....
Yanlış Anla(ma)
|
Xesar gercekten guclu duygularla yazmissin. Saglam bir kalem yogun duygular..
Aslinda yazdiklarini okudugumda hissettigim suydu bir zamanlar bana yazilan cumler eklenmis ve benim yazdiklatim hani insan kendinden bir parca bulurvya ben cok parcalar buldum sanirim yuregine saglik kalemin her daim yazsin.. Zavalli yuregim Bir olmazin hapsinde beratini bekliyor Oysa ki tek berat var idam Yuregim gariban bir o kadarda zengin Neden mi ? Garibanligi senin yoklugun Zengiligi SEVGİM Zavalli yuregim berat etsin artik Yoklugun cellat izdirap Sevgin bir umut Oysa gunes artik bizim icin hic dogmayacak... CiLeK
Teşekkür ederim sevgili @ÇiLeK,
Zaten yazdıklarımı güzel kılan herkesin kendisinden birşeyler bulabilmesidir değil mi ? Elimden geldiğince başarılı olmaya çalışıyorum.Sizin gibi yazı konusunda kabiliyetli, değerli insanların beğenmeleri beni daha çok teşvik ediyor. Yorumlarınız için tekrar teşekkür ederim.
Azad et beni; yüreğinden, gitmek istiyorum. Kalmak hiçbir işe yaramıyor. Akrep veyelkovanın kovalamacası gibi bizim hikayemiz, tam bir noktada buluştuk derken;saniye gelip aramıza giriyor. Uzaklaşıyoruz . Uzaklaştıkça buluşacağımız anı hayal etmeye başlıyorum, sonra.. Sonrası; yine yokluğun, sonrası yine hüzün veüç nokta…Böyle kısır bir döngü içerisindeyiz.
Sana bırakabilecek üç beş kelime, sisli gözyaşları ve kırık dökük bir İstanbul’um var. Yalnızlığın perdelerini aralıyorum , Kırılgan bir sonbahar akşamında. Kıştan sonra bahar gelir derler; Ben aralıklar yaşıyorum sıcak bir mart sabahında. Ayrılık sancıları, sararken dört bir yanını bedenimin; Ben mabedine hapsolmuşum, tarifsiz sevginin… Ruhuma keskin kılıç darbeleri ansızın iniyor Yaralanıyorum, Derinlerde bir yerlerde asi bir çocuk ağlıyor Karalanıyorum. Geçmek bilmiyor günler Gözlerimde usul usul bir küçük kız ağlıyor Susuyor dizelerim , susuyor dillerim, Umudunu kaybetmiş on sekizinde bir delikanlı ağlıyor. Ilık bir bahar akşamında başlıyor benim kışım Yazları unuttum kışlar artık benim başlangıcım Solgun umutlarım sarı yaprak taneleriyle dökülüyor Çekilmiş köşesine yaramaz bir çocuk ağlıyor. Çalınmış yüreğimden Sana kalan bütün güzellikler Gözlerinde başlayıp; Yüreğimde mühürlenen sevdan ağlıyor. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Yanlış Mevsimde Açan¿?sekizinci Rengin¿?isimsiz çiçeğine…. | asi_ve_mai | 24 | 2,891 |
11-17-2015, Saat: 10:52 AM Son Yorum: asi_ve_mai |
|
YanLış İstasyon | Nare | 3 | 766 |
08-31-2010, Saat: 03:42 AM Son Yorum: Nare |
|
****yanlış Yol********** | sevsen | 1 | 725 |
11-16-2008, Saat: 10:45 PM Son Yorum: asi_ve_mai |
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi