Günaydın
Günaydın :)
|
Beyaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Simitlerde benden olsun o zaman )) Vallahi ben aldım simitciden dışarıda da yağmur yağıyor. XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Vallahi ben aldım simitciden dışarıda da yağmur yağıyor. Tüh ya bende almıştım neyse simit güzeldir bol bol yeriz artık Beyaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tüh ya bende almıştım neyse simit güzeldir bol bol yeriz artık Nasılsın iyimisin : ) XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Nasılsın iyimisin : ) Teşekürler iyim. siz nasılsınız. XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İyiyim ama bu kadar resmi konuşursan moralim bozulur Resmiyet daima olmalıdır. hep iyi ol. Beyaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Resmiyet daima olmalıdır. Vallahi ben sade seviyorum Zaten iş hayatında yeteri kadar resmiyet var gerisi kasıyor. Mesela şöyle başlıyor. Telefon konuşmaları; tabi efendim siz nasıl isterseniz öyle yaparız, yoo lütfen hiç meraj etmeyin bizim için önemli olan sizin memnun olmanız. Aslında şu var içinde lan oğlum cebinden ne kadar paranı alirsam kardayim kelime oyunu yapıyorum |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi