Huyum kurusun demiyorum Neyse bu konuyu fazla uzatmayalim Belki birgün buluruz en azından aynı oksijen vardır cigerlerimizde : ) sadece benim yazmam yetmez başkan sende yaz ki arada ters yorumlarda yapayım
Canı Sıkılanlar
|
Artık korkuyorum yazmaya noktalama işaretlerine dikkat etmezsem hemen eleştiri almaktan başıma taş gelmesinden o yüzden yazmıyorum usta
Çok sesli güldüm buna sen aldırma öyle şeylere ama soylemesem huzur bulamazdim bazen kendi yazdıklarımi okuyup ayıp sana diyorum iki virgül daha koysan ölürmüydün
Ne güzel gülmüşsün işte hemde sesli.
Yazarız bakalım bir ara.
Gülmek ve çevredeki insanları guldurmek güzeldir severim .Ya özel olacak ama cevap vermezsende sorun değil evlimiydin sen?
amin cemil cümlemizin kini bozmasın
Sen evli misin ? Hıı bide kişisel aşk yazılarına baktım sanki yüreğin ucra köşelerinde gizli saklı kalmış bir yaran varmış gibi geldi hüzünlü şeyler yazıyor yazdın mı ? bunun sebebi o an dinlendiğin şarkıdan hissettiğin birşey mi yoksa yaşanmışlık var mı ? Hadsizlik yapmamışımdır umarım ..
Bende evliyim : )
Hadsizlik söz konusu değil aslında yazdıklarım öyle ücra koseyle falan alakalı değil sadece yazmayı seviyorum o kadar bir sözden bile etkilenip yazabilirim. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 8 Ziyaretçi