İyiki doğdun..........
Garip Sohbetler
|
CariSmaBoY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Dilerim yeni ya??nda mutluluklar?n en g?zelini yasar, basari merdivenlerini rahatl?kla t?rman?rs?n ve dilerim y?z?n hep g?ler, ne?eni hi? yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dile?iyle... ama hala nine olmad?mm ama sen dedesinnnn : ?oook saoL s?Locan manYak dede te?ekk?r ederimm yaneee YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:?yiki do?dun.......... ?ook te?ekk?r ederim...saoLa?sn....
tanımıyorum lakin doğum günleri özeldir ..doğum günün kutlu olsun canımcım
nice mutlu senelere ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tan?m?yorum lakin do?um g?nleri ?zeldir ..do?um g?n?n kutlu olsun can?mc?m ?ook ?ook te?ekk?r ederim...?oook saoL...?ook mutLu ettiniz benii..... ESARET Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nice mutlu y?llaraaaaaaaaaaaaaaaaaaa ?ooooooooooookkk saoLLLLLLLLl ?oook t?kk ederim....hep beraber nice mutLu y?llara in?...
keşke keşke.... ah olsaydı... vah yapsaydım...
ben hiçbirşey için keşke demedim... vaktiyle bütünümü ağlamaya verdim..lakin ağladığım sebeb olmasaydı demedim. keşkeleri boşladım..hayat devamında inş..demeyi öğrendim..şimdilerde mutluyum hemde çok.(mutlu değilsem bile mutlu olduğumu söylemek bile beni mutlu ediyor..)
12-10-2006, Saat: 01:57 PM <
ben tan?m?yorum ama nice y?llara do?um g?n?n kutlu olsun
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 398 Ziyaretçi