ne güzel yaa sağolasın...
...hadi paylaşın sevdiğiniz şarkıların sözlerini...
|
12-09-2006, Saat: 05:08 PM <
Yazdigin son mektu su an elimde.
Okuyup agliyorum her kelimede Demekki yalanmis askin sevginde Mutlu ol diyorsun sensiz olurmu Teselli artik neyi degistirirki Elinle kabrimi kazdin demekki Ben zaten dünyada gün görmedimki Son darbeyi vurdun bu son mektupta. Ayrilsakta mutluluk dilerim sana Katlanmak zorundayim gözlaslarima Yazdigin haberin her satirinda Ecelimi yazsanda bu son mektupta..
bir öfkeye mahkum ettik herşeyi
bir yemin ettim ki dönemem.......
sen yoklugumu en ac? bag? gelde tatland?r ?b?r yan?m?
gel g?zlerimden al su can?m? gel calma art?k uykular?m? g?ky?z?m sen ol birtanem g?nes tenimde bats?n b?rak?p gidersem seni YAGMURLAR CANIMI ALSIN sen su k?rlar?n toprak kokusu gel ?l?mdensin kaybetme korkusu gel atma bizi cok uzaklara gel uyanmadan hasretin uykusu g?ky?z?m sen ol birtanem g?nes tenimde bats?n b?rak?p gidersem seni YAGMURLAR CANIMI ALSIN ?NT?ZARmiley20:
12-10-2006, Saat: 02:08 AM <
seni sevmeme izin verme , çık yüreğimden
beni kendine esir etme , çık düşüncemden
12-11-2006, Saat: 09:07 AM <
ikili delilik
Artık hayatımdan çıksan diyorum Bu ikili delilik sona erse İkimiz için de en hayırlısını diliyorum Hiç olmamış gibi davranabilmeyi Bu yok ediciliği anlayabilmeyi Bir bilsen ne kadar yürekten istiyorum Lütfen Görmeyeyim seni Bir yerlerde karşıma çıkma Konuşmayalım, bakışmayalım Ne olursun Daha fazla tükenmeye takatim yok Sanki aşkı öğütmeye programlı gibiyiz Aslında bakarsan insan olarak iyiyiz Ama daha fazlasını isteme benden yalvarırım Ben bittim artık kalmadım... Sezen AKSU
12-11-2006, Saat: 09:12 AM <
senin o gözlerin varya Beni biraz anlasaydin nolurdu. Gecelerim gündüzlerim kayboldu. Oysa düslerim vardi içimde yarim kaldi. Benligimi benden aldi. Yasanacak çok sey vardi askina esir kaldi. Artik sana dönemem ki. Oysa düşlerim vardıiçimde yarım kaldı. Yaşanacak çok şey vardı askina esir kaldi. Artik sana dönemem ki. Senin o gözlerin varya, herseyi bitirdi. Yazik ettin geçen günleri. Hani o verdigin sözler, yalan miydi birer birer. Artik seni sevemem ki. Aslinda seni hiç tanimamisim.. Seni kendime hep yakin sanmistim.. Zamanla alistim ben yanlizliga.. Geceleri uykusuz kalmaya. Zamanla alistim ben yanlizliga.. Geceleri uykusuz kalmaya. SIIR: Sen dört mevsim aski yasadigim Sen koca bir of çekip hasretle yandigim Sokakta gezip haykirdigim biricik sevgilim Bosa mi geçirdik bir ömrü istabul kıyılarında Sen gittin ben gidemedim Sen unuttun ben unutamadim Ben unutamadim Senin o gözlerin varya, herseyi bitirdi.. Yazik ettin geçen günleri Hani o verdigin sözler, yalan miydi birer birer.. Artik seni sevemem ki. Grup Koridor!!!
12-11-2006, Saat: 09:08 PM <
[INDENT]G?L?EN / HAKSIZ YEN?LG?
fikir y?r?tmek ne kadar do?ru ba?kas? anlayamaz ??nk? anlat?lamaz zedelenir onur asab?n bozulur sen belli etmesende y?z?nden okunur affetmek asl?nda en b?y?k intikam ihaneti hazmetmekse b?y?k marifet ger?ek olmad? tutulan dilek sen benim kadar d?r?st de?illmi?sin demek harcanan emek ziyan olan sevgi bana as?l koyan haks?z yenilgi [/INDENT]
12-11-2006, Saat: 09:09 PM <
DO?U?/ AYRILMALIYIZ
Kim inan?r kim inanmaz Senin beni sevdi?ine can?m Kimse inanmaz Sen ba?ka kollarda Ben ba?ka yollarda Aram?zda u?urumlar S?z konusuyken Olamay?z biz birlikte Ayr?lmal?y?z
12-11-2006, Saat: 09:16 PM <
[INDENT]
EBRU GÜNDEŞ / HANİ
Cok uzaktasın
Beni duymazsın Unuttun belki de Hatırlamazsın Hani derdin ya sen bitanemsin
Bitanen burada sen neredesin Bir de derdin ki hayatım sensin
Hayatın burada sen neredesin Dünya bir yanaydı da hani ben bir yanaydım
Bensiz ölürdün hani nefes bile almazdın Benden baska kimseyi yerime koyamazdın Hani hani nerdesin Hani hani nerdesin hani!!!!!!!!!!!!! Hani senin bitanen
Hani senin tek çaren Yalnız sevdan askın Ben degilmiydim... miley28: miley28: miley28: miley28: miley28: miley28: miley28: miley28: miley28: miley28: miley28: miley28:
YALANCI [/INDENT] |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Piiz (Hadi Denizim) | &#963;ffl&#945;&#1095;&#1080; | 0 | 395 |
10-03-2008, Saat: 07:51 PM Son Yorum: σfflαчи |
|
Hadi Bana Eyvallah - Hakan Peker | €BeRimSin | 0 | 656 |
02-09-2008, Saat: 12:55 AM Son Yorum: €BeRimSin |
|
Ankaralı Namık ( Hadi Çıkta Gel ) | CReATuRE | 0 | 587 |