AmayDı bizim hikayemiz,
Düşe kalka gidisinden belli...
Düşe kalka gidisinden belli...
"Ben senin devamın olmak istiyorum"...
Kaç şehir var aramızda
|
AmayDı bizim hikayemiz,
Düşe kalka gidisinden belli... "Ben senin devamın olmak istiyorum"...
Aşktan yana yaşadıklarımı bilseydin eğer, halen sevebiliyor oluşuma AŞlK olurdun… (Elif Şafak)
Bir gün mutlaka özle beni...
Herşey daha berbat bir duruma girmişken özle. Bir çıkış yolu olmadığında, Benim için artık bir önemi kalmadığında özle beni. Sevgimi, sevkatimi, sana kıyamadığımı hatırla ve öyle özle... Berbat bir hayat yaşa demiyorum, Ama bana yaşattığın herşey için bir gün pişman ol istiyorum... "Ben senin devamın olmak istiyorum"...
Sahi, neden "Allaha emanet ol" deyip gider terk edenler?
Sanırım, "Ben seni fazlasıyla dağıttım, parçaladım, mahvettim, Allahtan başka sana yardım edecek kimse yok" demek istiyorlar... Haklılar... "Ben senin devamın olmak istiyorum"...
08-09-2022, Saat: 10:37 AM <
Hiç hissetmedin ne kadar kırgın olduğumu.
Cenaze taşımak gibi ölü bir ruh taşıyorum içimde. Köşeye geçmiş yüzü duvara dönük bir çocuk gibi ağlayasım geliyor, bilmiyorsun..
Madem sensin o...
Madem sevmeksin, gülmeksin, yaşamaksın. Madem yüzün yüzümde, sesin sesimde, yüreğin yüreğimde... Madem milyarlarca ihtimal varken rastladık birbirimize... Kal böyle, değişme, gitme, bitme, yaşlan benimle... "Ben senin devamın olmak istiyorum"...
Bazı insanlar derin yaralar taşır yüreğinde
Kimsenin bilmediği, kimseye söyleyemediği Sözcüklerin düğüm düğüm olduğu yerde takılı kalmıştır tüm kelimelerin Konuşamazsın.. Yazamazsın… Yıllar geçer .. herşey değişir. Kanayan yaran kabuk bağlar Gözyaşların diner Ama yaranın izi hep seninle kalır yüreğinin karanlıklarında… |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
♥♥♥♥♥♥yas Tutsun Bütün şehir♥♥♥♥♥♥ | ROSE | 18 | 730 |
04-12-2022, Saat: 12:44 PM Son Yorum: wildfang |
|
Birak Sewdigimi Ey Uzak Sehir | ÇiLeK | 3 | 435 |
04-10-2022, Saat: 08:50 AM Son Yorum: wildfang |
|
Bu şehir Ve Sensizlik........ | ROSE | 8 | 1,055 |
09-22-2015, Saat: 04:04 PM Son Yorum: Beyaz |