Ama aip oluyo bea bana özelden adresinide söle bari ekliiimHehe güzeldi sağolasın
Wep cam a?an bir bayanm?? bu .....
|
Firari Fırtına
12-12-2006, Saat: 12:37 PM <
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:AZMI? HAKKAT BEN NE YAP?M BE A ......... 91 DEN SONRA AZANI........ SEN ?Y? ANLAN B?LR ?ELERDEN.....ZUHAHAHA......... Kim anlar yahuuu Ben nerden anl?yormu?um yaaaa sinir .... ,,
Firari Fırtına
12-12-2006, Saat: 12:38 PM <
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ama aip oluyo bea bana ?zelden adresinide s?le bari ekliiimHehe g?zeldi sa?olas?n Yarg?? Efendiiii , He? yak??mad? haaa , ne ?zeli ne eklemesi yahuuu .. Dezemee kar??may?n Sevg ...
Yaaa Fırtına ne demek rahat bıraktın deyzemem seranat yapcam ver adresi
12-12-2006, Saat: 12:45 PM <
F?rT?na G?N?L Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kim anlar yahuuu Ben nerden anl?yormu?um yaaaa sinir .... ,,SENS?N O S?N?R ?EY ..... YARDIM ETSEN NOLUR HE NOLUR ....... ETMESSEN EDEN BULUNUR ....... ALLA ALLA NE BA?IRIYON K?NE ?D?M YARALDI.........EHEHEH...........
12-12-2006, Saat: 12:46 PM <
Durun ya acele etmeyin... önce iyicene bi araştırın... sonra bi de teyzem sizi hacklemisin...
Firari Fırtına
12-12-2006, Saat: 01:39 PM <
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yaaa F?rt?na ne demek rahat b?rakt?n deyzemem seranat yapcam ver adresi G?r?yorsunuz dimi millet .. Yarg?? efendi de dezem gibiymi? zujhajha Serenad ohh beeee helal ne diyim ... Sevg ..... deyzem@hotmail.com olmas?n
Firari Fırtına
12-12-2006, Saat: 01:40 PM <
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SENS?N O S?N?R ?EY ..... YARDIM ETSEN NOLUR HE NOLUR ....... ETMESSEN EDEN BULUNUR ....... ALLA ALLA NE BA?IRIYON K?NE ?D?M YARALDI.........EHEHEH........... Bi?ey demiyom art?k ...Deyzeme seni s?l?cem , ha bu arada sinir de?idi?im i?in ?z?r dilerim . Sen sinir olamass?n olsa olsa dezemin k?z? olursun
Firari Fırtına
12-12-2006, Saat: 01:41 PM <
MasaL_perisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Durun ya acele etmeyin... ?nce iyicene bi ara?t?r?n... sonra bi de teyzem sizi hacklemisin... Hecker ANA |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi