-Düzeltme (Artik müzik piyasasinda ILGAZ la variz. Bir zaman sonra resimleri kaldiricam arkadaslar..Syglr)
istek arkadaşlarınızı bildirin lütfen...
|
waw heman söliiiim bu aralar ağrı dağın eteğinde şarkısına bayılıorum bi söliiiver ses tellerine sağlık eheheçok güsel resimler hoşgeldin buarada
Sitenize hoşbulduk diyelim... Bakarsınız forum için bir gece yaparız vede isteklerinizi söyleriz işallah.. Saygılarımla...
Firari Fırtına
12-13-2006, Saat: 10:00 PM <
mdmeltemi sitenize girdim ve inceledim ..Çok güzel ama eklentiler hala yapılmamış .. Bu çalışmalarınızdan dolayı kutluyorum sizi ...
Sevg ...
Orası daha yeni yapıldı. Ben oraya müzik çalışmalarımdan eklemeler yapıcaam ama zamanla teşekkürler yinede...
mdmeltemi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sitenize ho?bulduk diyelim... Bakars?n?z forum i?in bir gece yapar?z vede isteklerinizi s?yleriz i?allah.. Sayg?lar?mla...vala ?ark? isteyin dedin istedim s?lemiosun hehe ?aka...yapar?z in?allah arkada??m ?ok isterim te?ekkrler
12-15-2006, Saat: 03:28 PM <
ewet arkdaşlar herkeze mrb bende bu konuya el atayım dedim istediğiniz şarkı varsa bana msnden ulaşın her türlü şarkı mevcut isteyen varsa eklesin yollayabilirim....
Teşekkürler garisma ghost senin arşivine bende de bir parça göndermek isterdim... Saygılarımla
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
yoğun istek üzerine papatya_prenses | PaPaTYa_PReNSeS | 11 | 1,002 |
04-04-2022, Saat: 07:52 AM Son Yorum: wildfang |
|
Konu Kapatılmıştı..Görmeyenler İçin Tekrar Açtım..Lütfen Tartışma Olmasn.. | zuzuCuq | 101 | 5,166 |
09-28-2007, Saat: 10:20 AM Son Yorum: CReATuRE |
|
Yoğun istek üzerine :))) | cagkan_666 | 16 | 1,257 |
12-23-2006, Saat: 08:52 AM Son Yorum: Leader |
|
yoğun istek üzerine işte ben | GeCe_G?zL? | 6 | 1,019 |
10-26-2006, Saat: 11:53 PM Son Yorum: Leader |
Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi