klavyenin azizliği
ama semtik biriyim. oda KİMİNE göre
SEMPATİK OLACAKTI
ama semtik biriyim. oda KİMİNE göre
SEMPATİK OLACAKTI
K?sa k?sa kendinizi tan?t?n?z l?tfen ...!!!
|
12-16-2006, Saat: 08:20 PM <
klavyenin azizliği
ama semtik biriyim. oda KİMİNE göre SEMPATİK OLACAKTI
12-16-2006, Saat: 08:26 PM <
O zaman bende soliyim...
Ben Melek... Bir g?n cenette gezerken birden s?k?ld???m? anlad?m ve ka?t?m ordan... T?rkyeye geldim ve Masal?mla tan??t?m.... A??k oldum geri d?nmek istemedim... Masal Y?zl? Seni Seviyorum Buyuk A?k?m SONSUZUM Sizleri de ?ok sevdim ve hala burday?m.
12-16-2006, Saat: 08:27 PM <
bu arada bot 1,75 kilo 70 ayakabı no 42
tam birdeliaknlı diyebiliriz sevidğim şarkı tarzı ..yok sevidğim sanatçılar. SEZEN AKSU... HALUK LEVENT. Kürt sanatçılar: Cıwan haco x.abbas.. En sevidğim şarkı.. Ay dilbere- ( cıwan haco ) gitme dur ( sezen aksu ) sevmediğim şeyler. hip haop hop... rack .. caz.. Teneke vs vs. müzikler. Giyim ve kuşamları.
12-16-2006, Saat: 08:29 PM <
MasaL_perisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:O zaman bende soliyim... mele?imsin hep kal g?zel a?k?m. Ben seni ?ok seviyorum hadi bizi kovmadan gidelim Ben k?sa k?sa yazd?m . ?imdi k?zarlar bana
12-16-2006, Saat: 08:31 PM <
Tmm kaçalım aşkım o zaman...
Ver elini bitanem tabanlara kuvet kaçalım... Seni Seviyorummm Sonsuz Aşkım....
12-16-2006, Saat: 08:41 PM <
Adım mérT..BursaLıyım Lise 2'ye gidiorum..(AnadoLu Lisesi:p) Soraa sarı saçLı mawi gözLüyüm :p Boyum 1.74e yakın ama zayıfım as biras
Acaip Fanatik Fenerliyimdr..:p Fenerbahçeme laf ettirtmem!! Rap müzik dinLermm..O tarz takıLırım.. Soraa kitap okumayı hiç mi hiç sewmem..Choq sıkıcı geLiyo bana :p Gezip doLa$mayI sinemaya gitmeyi fLn sewerm :p Arada bi hayattan sıkıLdıım zmnLar oLmasına rağmEn ya$amayI seviyorum :p Hele bide sewgiLinizin yanındaysanız tam süper oLuyo Soraa dürüst güweniLr sewiLen biriym :p Arkada$ çewrm choq gen$tr ikna kabiLiyetm war :yikildim: $mdiLk bu kdr :p Unuttuum bi$e warsa sora yazarm =)
Firari Fırtına
12-16-2006, Saat: 10:44 PM <
Masal_y?zL? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben Yavv karde?im , iyiki uzun uzun yaz?n dememi?im ?aka tabi ....Bu g?zel tan?t?m i?in t?k. ederim ... Allah sevdi?inle seni bir ?m?r boyu mutlu etsin ... Amin diyelim yahuu Sevg ...
Firari Fırtına
12-16-2006, Saat: 10:46 PM <
MasaL_perisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:O zaman bende soliyim... ?nsan hi? cennetten s?k?l?rm? bee ??mi bu ?imdi Neysee tan?t?m i?in t?k. ederim .. Melek ler melek gibidir sende ?yle .. Sevg ...
Firari Fırtına
12-16-2006, Saat: 10:49 PM <
ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ad?m m?rT..BursaL?y?m Lise 2'ye gidiorum..(AnadoLu Lisesi:p) Soraa sar? sa?L? mawi g?zL?y?m :p Boyum 1.74e yak?n ama zay?f?m as biras Mert ... ?ok te?ekk?rler .. Yanl?z bu Fenerbah?e tutkun k?t? valla , bir Cimbomlu olarak seni uyarmak zorunday?m , bak her y?l hazimete u?ruyorsunuz , bak yaz?kd?r g?naht?r , gel cim boma hayat?n? ya?a ?ok de?erli sin unutma ... Sevg ...
12-17-2006, Saat: 02:28 AM <
F?rT?na G?N?L Adlı Kullanıcıdan Alıntı:?nsan hi? cennetten s?k?l?rm? bee ??mi bu ?imdi Zaten i? de?il ki... Ama herhalde o anda A?k?m beni ?a??rd?na hisetim de ka?t?m... Te?ek?rler F?rt?na... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
L?tfen Arkada?Lar | Son Noktam | 20 | 1,559 |
04-07-2022, Saat: 12:34 PM Son Yorum: wildfang |
|
Ho?geldiniz ...!!! Okuyunuz L?tfen ...... | Firari Fırtına | 141 | 6,267 |
04-04-2022, Saat: 07:41 AM Son Yorum: wildfang |
|
Yardim Ed?n L?tfen | EYVALLAH | 8 | 929 |
04-02-2022, Saat: 10:25 AM Son Yorum: wildfang |