numaracılar eminim hepiniz benim gibi BENDE SENİ deyip boynuna atlarsınız sizi gidi sizi : ehehe :
Garip Sohbetler
|
Firari Fırtına
12-18-2006, Saat: 12:41 AM <
Konu geyik olmadığı için pek ilgide yok ...
Can sağolsun ...
?lkemizde day? kavram? ?ok geni? alanlarda kullan?l?yor...day?n varsa derdin yok i?te...bana g?re torpil ve b?rokrasi bu ?lkenin anas?n? a?lat?yor...devletin en ?st mevkiilerinde bile kimler hangi g?revlerde bir bak?n....siyasetle alakas? yok s?ylemek istediklerimin.sade bir vatanda? olarak utan? duyuyorum bazen g?rd?klerimden.y?llarca okuyoruz, ne birikimlerle geliyoruz bu g?nlere... beyninden ku?ku duyduklar?m?z i? buluyor biz s?r?n?yoruz..ne diyim ba?ka...
F?rT?na G?N?L Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Eeee cad?lar nerde peki ..???? burda yo?un tahrik var :yikildim: illaki cad?l?k yapt?racaks?n de?il mi f?rt?na g?n?l miley25: sonra da bu tezi hakl? ??kar?can h?? miley4: valla ben cad? de?ilim bir bayan olarak k?n?yorum seni miley9:
12-18-2006, Saat: 11:57 AM <
YA ARKADA?LAR YA BEN?M G?ZLER?M BOZULDUmiley23: YA DA S?TEDE S?YAH K???K B?R NOKTA DOLA?IYOR...miley24:
vah çeşmi vahh... sen en kısa zamanda bir göz doktoruna git ne dersin. Sakon sinek olmasın o monitöründeki
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 389 Ziyaretçi