Hadi öyle olsun bakalım ...
Sevg ...
Sevg ...
K?sa k?sa kendinizi tan?t?n?z l?tfen ...!!!
|
Ben kendi sorular?ma cevap aray?p dururum hep.ordan oraya savurdu hayat bizi hep.s?g?nacak liman ar?yoz.
karmas?k biriyim.kimine g?re pskopat kimine g?re tatl? kimine ve uzar gider...
Sene 1984 AyLarda Agustos Şehir Kayseri Dünya'ya GeLdim İyi mi Ettim Kötü mü Ettim bilmiyorum..Suç Benim DeğiL Ama..
Neyse 2 Kız Çoçugundan Sonra Ben Dogunca Çok Sevindirik OlmuşLar.. Sonra Dedemin İsmini Bana KoymuşLar..Ha Bu arada İsmim HaSAn GeneLLikLe Slow Müzİk Dinlerim... Her Cuma Sinemaya Gİtmeyi Ve Duygusuz Foruma Girmek,Okey Oynamak ve Bilordo Hobilerimdir.. Fobim İse Tek Bişey HamamBöceği...HamamBöceği'nden Nefret Ederim.. Nerde Görsem İçimden Kaynar SuLar Akar.. Tic.MeSLek Lisesi Mezunuyum.Muhesebe İşi Yapıyorum.. AsLan Burcuyum.. Çok Duygusalım Bu Huyumu Heççç Sevmem.. Çok KonuŞtum Herhalde...Yarışmada ki ArkadaşLarı ma BaşarıLar... Allah'a Emanet Olun..
Firari Fırtına
12-17-2006, Saat: 11:47 PM <
efe?aYaN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben kendi sorular?ma cevap aray?p dururum hep.ordan oraya savurdu hayat bizi hep.s?g?nacak liman ar?yoz. Burda olman?z a??s?ndan her?ey g?nl?n?zce olsun diyorum , kar???k iseniz burda kendinizi bulabilirsiniz ... Sevg ...
Firari Fırtına
12-17-2006, Saat: 11:47 PM <
nomeames Adlı Kullanıcıdan Alıntı:slm bende izmirdenim Ho? geldin ?zmirli .. ?ok k?sa oldu bu , biraz a? kendini bakal?m ... Sevg ...
Firari Fırtına
12-17-2006, Saat: 11:48 PM <
€zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sene 1984 AyLarda Agustos ?ehir Kayseri D?nya'ya GeLdim ?yi mi Ettim K?t? m? Ettim bilmiyorum..Su? Benim De?iL Ama.. Hasan , ?ok g?zel bir a??klama ve tan?t?m yapm??s?n . Te?ekk?r ederim ... ?yiki burdas?n dost .. Sevg ...
12-18-2006, Saat: 12:10 PM <
F?rT?na G?N?L Adlı Kullanıcıdan Alıntı:?ule han?m , walla te?ekk?r? kime lay?k g?r?yorsan?z ona edersiniz
Firari Fırtına
12-18-2006, Saat: 02:15 PM <
PaPaTYa_PReNSeS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: walla te?ekk?r? kime lay?k g?r?yorsan?z ona edersiniz Ben size te?ekk?r etmeyi uygun buldum ... Te?ekk?rler |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
L?tfen Arkada?Lar | Son Noktam | 20 | 1,559 |
04-07-2022, Saat: 12:34 PM Son Yorum: wildfang |
|
Ho?geldiniz ...!!! Okuyunuz L?tfen ...... | Firari Fırtına | 141 | 6,268 |
04-04-2022, Saat: 07:41 AM Son Yorum: wildfang |
|
Yardim Ed?n L?tfen | EYVALLAH | 8 | 929 |
04-02-2022, Saat: 10:25 AM Son Yorum: wildfang |