ρζαКα Ψεгζΐ
benim de buymuş msn nicki
benim de buymuş msn nicki
Ctrl+V
|
Türkiye
[url=http://www.duygusuz.com/forum/showthread.php?t=13173&page=7][/url]
AŞkin Bİttİ Demek gİdİyorsun Bana BÖyle Mİ Veda Edİyorsun Demek HİÇ SevmemİŞ ÖzlememİŞsİn Benİ
12-19-2006, Saat: 12:11 PM <
TÜM TÜRKİYE'DEKİ SEÇKİN MAĞZALARDA VE ALIŞVERİŞ MERKEZLERİNDEKİ KRC SHOP NOKTALARINDA KAMPANYAMIZI BULABİLİRSİNİZ
valla bende bilmiyom bu nerden geldi
UYKUSUZLUK
Albert Einstein karlı bir kıs gecesi konferansa Giderken yolda kalır. Arabada kalsa donacak; uzaktaki Zayıf ışığa doğru yürür. Manastırın kapısını çalar. Kapıyı açan rahibeye durumu anlatır ve sığınmak İstediğini belirtir. Ünlü bilgine bir oda verirler. Gece yarısı kapıyı Başrahibe çalar. Bilgine manastırda 40 rahibenin yaşadığını ve hepsinin Uykusuzluk çektiğini söyler. Ünlü bilginden bu sorunun Kökenini ve çözümünü bulma konusunda yardım ister. Einstein sabaha kadar düşünüp bir şeyler bulmaya Çalışacağını söyler ve yatar. Ertesi sabah kahvaltıda sorunu özetler. Siz burada 40 Rahibesiniz. Ve hepinizin uyku sorunu var. Uykusuzluk Yani: S L E E P. Bu sorunu ne zaman yasıyorsunuz: N I G H T. Öyleyse: S L E E P N I G H T 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Einstein Baş rahibeden ilk sözcükten iki, ikinci Sözcükten bir harf seçerek altındaki rakamları yan yana Yazmasını ister. Diyelim ki harfler L, P ve H olsun. 148. Bilgin bu rakamları ters çevirip çıkarır: 841 – 148 = 693. Bu rakamı ters çevirip toplar: 693 + 396 = 1089. Ünlü bilgin 40 rahibe olduğu için çıkan sonucu 40 ile Çarpar: 1089 x 40 = 43560 Çıkan sonucun altına ilgili harfleri yazmasını ister Baş rahibeden ve sorunun nedeni ortaya çıkar: 4 3 5 6 0 P E N I S İsterseniz farklı rakamlarla tekrar deneyebilirsiniz BU VALLA BİRAZ UZUN AMA
blue_belial
12-21-2006, Saat: 06:49 PM <
<sokakgitaristi> PrinceOfNirvana
<sokakgitaristi> sesin niye cıkmıyor la <sokakgitaristi> <sokakgitaristi> oktayımı bekliyon <sokakgitaristi> |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|