F?rT?na G?N?L Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Eeee s?ra kimde .????
Hadi ama ....
Sende..miley36: miley36: miley36:
K?sa k?sa kendinizi tan?t?n?z l?tfen ...!!!
|
F?rT?na G?N?L Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Eeee s?ra kimde .???? Sende..miley36: miley36: miley36:
Firari Fırtına
12-18-2006, Saat: 09:00 PM <
Dur yahuu en en son tanıtacam Süpriz olsun anlaştıkmı ?
İyi Tmm ÖyLe Olsunda Baya Baya Bi Zaman Geçtikten Sonra Tanıcaz Seni..
heralde sıra bende
Bismillahirrahmanirrahim. önce tanrı erkeği yarattı sonra tanrı kadını yarattı. iki kişi birbirini severse aşk olur.. biri sever biri kaçarsa efsane olur.. elma konusuna hiç girmeyelim verhasıl demem şu ki yani anam olmuş bi aylık anam olmuş iki aylık..3..4.6.8. derken ben yeryüzüne ayak basamadım çünkü hemşire ayağımı tuttu. hayatımın ilk tokadını ebeden yedim. acıların çocuğu olarak mardin devlet haztanesinde dünyaya geldim. kısaca demem şu ki mardinde dğmuşum. 1986 yılında.. soğuk bir kış akşamı ozamanlar araba yoktu. ya vardıda bizim paramız yoktu. at arabasıyla iki nalı eksik bir atla son sürat geliyoduk. ben doğduktan sonra amcamın oğlu doğmuş. onunla yaşıtım ama hep beni dövüyor. yani yine acıların çocuğu olarak yaşamımı sürdürüyorum. çok mu kısa oldu biraz daha anlatsammı acaba..
Firari Fırtına
12-18-2006, Saat: 09:14 PM <
hulleci Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heralde s?ra bende Yavv arkada??m ke?ke daha uzun yazsayd?n yavv ..?ok harika yazm??s?n ama itiraf edim ?ok g?ld?m ... Sevg ... Te?ekk?rler...
o kadar kısa yazdımki adımı sölemeyi unutmuşum adımı babam koymuş. trt siyah beyaz ekranda osman gazinin filmini oynatıyormuş.
bu adam çok vurup kırıyormuş babam da biraz yürekli olayım diye adımı osman koymuş. şu an mangal bir yüreğe sahibim kömür hediye.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
L?tfen Arkada?Lar | Son Noktam | 20 | 1,559 |
04-07-2022, Saat: 12:34 PM Son Yorum: wildfang |
|
Ho?geldiniz ...!!! Okuyunuz L?tfen ...... | Firari Fırtına | 141 | 6,311 |
04-04-2022, Saat: 07:41 AM Son Yorum: wildfang |
|
Yardim Ed?n L?tfen | EYVALLAH | 8 | 929 |
04-02-2022, Saat: 10:25 AM Son Yorum: wildfang |