arkadaşlar üstüne tıklayın yazı çıkıyo : çok güzel
Garip Sohbetler
|
12-19-2006, Saat: 04:52 PM <
hasan resmini bile çekmiş bilmiyomusunuz:yikildim::yikildim:
5.Selam veririm
sonra 7.Kelime-i ?ehadet getiririm daha sonrada 8.Uzay meki?ine atlar hemen D?nya'dan t?yerim
12-19-2006, Saat: 05:01 PM <
[COLOR="Red"] Ke?ke biz insan o?lu C?merTlik ve Yard?m Etmede Akarsu Gibi OLsak ama yok bozuk ?e?me gibi g?d?m g?d?m damlar?z!!!
ke?ke biz insan o?lu,?evkat ve Merhamette G?ne? Gibi Ol..ama yok,illa kara bulut arkas?ndan yans?r?z!! Ke?ke biz insano?lu Ba?Kalar?n?n Kusurunu ?tmede Gece Gibi OLsak.AMA yok illa didik didik didikler daha ?ok kusurunu a???a ??karmaya ?aba g?steririz Su?lu arar?z nedensiz!!! Ke?ke biz insano?lu Hiddet ve Asabiyette ?L? Gibi OLsak ama yoooook! Hi? alttan almay? beceremeyiz MAFAZANALLAH incilerimiz d?k?l?r!!! ke?ke biz insano?lu Tevazu ve AL?ak G?n?ll?kte TopRak Gibi OLsak onun gibi hi? ??pesiz burun k?v?rmadan her?eyi old. gibi kabul edebilsek ama nerdeeeeeeeeeee!!!! ke?ke biz insano?lu Ho?G?r?l?l?kte Deniz Gibi OLsak ama esirgeriz hep bir?eylerib ol bol vermek yerine k?sar?z elimize bir?ey ge?ecekmi? gibi halbu ki biliriz verdikce verdi?imiz kadar alacam??z? ama i?de.... ke?ke biz insano?lu ya oldu?umuz gibi g?r?nsek yada g?r?nd???m?z gibi olsak KE?KE KE?KE KE?KEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ama nerdeeeeeeeeeeeeee? (...) TE?ekk?rler arkada??m eme?ine sa?l?k ?OOOOOOOOOK g?zEL bir payla??m [/COLOR]
Çok GüzeL AnlatmışSın Şule..Tşk Ederim...
Bu LafLAr Anlayana Lazım.. Anlayan Anladı Zaten..
12-19-2006, Saat: 05:09 PM <
prenses prenses diyodun çözdüm olayı bu prensen bizim papatya prensesmi acaba
tatl?_cad? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende oyn?ycam bende oyn?ycam okey.. b?y?de gel........
12-19-2006, Saat: 05:10 PM <
demekki masum köylüler yalan sölemiyomuş der anaaaaaaaaaaa uzaylı deyip kaçrımmm
12-19-2006, Saat: 05:12 PM <
BaşKalarının Kusurunu Ötmede Gece Gibi OL.
Ya Oldugun Gibi Görün Ya GörünLüğün Gibi OL.. CömerTlik ve Yardım Etmede Akarsu Gibi OL.. ÇOK TŞK EDİYORUM ARKADAŞIM .......... EVET ANLADIK BEN KİTABINI OKUDUM....... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 206 Ziyaretçi