ADANA YI kabul edermisin ehe ehemiley14:
Garip Sohbetler
|
12-19-2006, Saat: 11:08 PM <
gokhan199 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:arkadaslar keske laf? seytan laf?d?r lutfen b?daha keske demey?n sevgili karde?im. Biz imamlarla b?y?d?k Yeti?tik. o kadar ?ok ki saysam sabahlar?m.. ?eytan? Kelimelere sokma.. ?eytan laf?ym?? deme Ama iyi de?il de. neden diye dersen.. ??nk? KE?KELER Zaman? gelen ?eyleri Yapmad???n i?in.. diyosun. mesala bu g?n Faturay? yat?racakt?n ama tembellik ettin yat?rlamad?n Ve ertesi g?n Faaiz eklendi diyelim. senin ilk laf?n ke?ke d?n yat?rsayd?m olurdu.. Ke?ke laf? genellikle tembelikten kaynakland??? i?in. ve ?aytan temmeli?ie itti?i i?in ordan Geliyordyr dedi?in ?ey. Yani diyen her kimse bunu sana.. Burdan kaynakland???n? d???n?yorum. ama ?eytan?n Dedi?in d???nm?yorum... sevgiler. benimde bir ka? KE?KEM var. Ah ke?kem ke?kem ke?kem i?ebilseydim ke?kem ( ibrahim tatl?ses) o zaman ibrahim tatl?ses tam bir ?eytan m? iyi payla??mlar. esasli_01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla adanaya gelirsen ?smarlar?m dicem ama bende istanbulda oturuyorum...... burlarda yiyoz hi? oray? tutmuyo be karde?im
12-20-2006, Saat: 01:01 AM <
:yikildim: :yikildim: :yikildim: arkada?lar yanl??l?k oldu kusura bakmay?n
Firari Fırtına
12-20-2006, Saat: 01:03 AM <
Ellerin dert görmesin emi ...Çok güzel valla ...
Teşekkür ederim... Sevg ...
Firari Fırtına
12-20-2006, Saat: 03:18 AM <
Öyle ama ,
Özellikle bakımsız kalmak isteyen cadılarda var aramzda Kim üstüne alınacak bekleyelim hele ...
Firari Fırtına
12-20-2006, Saat: 04:39 AM <
Bu forumda bile torpil var ...İddea ediyorum ...
Hatta ispat bile ederim ama gerek duymuyorum ...Yazık .... Sevg .... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 252 Ziyaretçi