Teşekkürler Rose ...
Yokluğun an gibi belli oluyor
Varlığın ise bir mucize .....
Sevg ...
Yokluğun an gibi belli oluyor
Varlığın ise bir mucize .....
Sevg ...
Ağlama Güzel Kız..
|
Firari Fırtına
12-20-2006, Saat: 06:23 PM <
Teşekkürler Rose ...
Yokluğun an gibi belli oluyor Varlığın ise bir mucize ..... Sevg ...
12-22-2006, Saat: 05:41 PM <
ağlamanın çeşitleri var..
soğan doğrarken ağlama.. top peşinden koşarken yere düşüp ağlama birde deyim var Kendi düşen ağlamaz.. diye. galiba sevgili arkadaşım.. bu noktayı kaçırmış olsa gerek... Aşk insanı ağlatır Bu bir gerçek.. Eğer seviyorsan ağlarsın Ki ağlamasan zaten sevmiyorsun.. Erkeklerde ağlar Tabii.. Hemde onların ağlayışı Hıçkıra hıçkıra Kalbe doğru olur. Ben çok kere ağladım ama gözümden yaş Gelmedi.. Gelmezde. Belki çocukken Yaşlar bitti BÜYÜKLÜĞÜME İNAT bırakmadı.. KENDİ DÜŞEN AĞLAMAz Dedim.. Madem sevgide ağlamayı biliyosun... Kendin istedin o zaman ağlama.. Gerçi ben diyorum ama Ben ağlıyorum Valla şimdi çok kötüyüm.. şarkı var.. SORUYORMUSUN BU GECE NASILSIN DİYE?.. ne biliyosun belkide iyi değilim.. öyle bişey.. güzel paylaşım kırıcı bişi yazmadım .. ( bu arada yazarken kendimi koyuyorum olaylara Ve içten yazıyorum kırıcı bişey varsa kendime yazmışımdır affola )
Firari Fırtına
12-22-2006, Saat: 07:02 PM <
Hayat ne zor bilirmisin ... ???
Herşey olacağına varsın diyorum ...Yorum için çok teşekkürler ... Sevg ...
12-22-2006, Saat: 09:44 PM <
hayat zor
neden peki zor.. amaçsız kaldığında.. yada umudunu bağladığın Kişi.. yoksa artık. Veya yaş ermiş ise.. yapacağın bişeyler yoksa. monoton bir yaşamm.. Bunlar hayatı zorlaştıran bir kaç şey.. Tabi daha önemli şeylerde var.. hayat Sevgi aşk. tan ibaret Değildir. ekmek davası Namus Şeref.. İŞ AŞ EŞ!.. bu üçken etrafında çarklar dönüyor Hayatın 3 önemlii Taşı.. tabi bir Taş Var oda ilahi Kanun.. ALLAH'ın emirleri ve yasakları.. İslamın tüm güzelliklerini bilmek. Sıkıntın varsa Kendinle konuş.. İÇİNDEKİLERİNİ KENDİNE dök.. Sevgiler. Hayat Hep hayattır. önemli olan yaşamın küçük ayrıntılarını görmek..
Firari Fırtına
12-23-2006, Saat: 12:30 AM <
Bazen bu geçerli değildir ama .. Görmediğimiz şeylerde var malesef ...Yinede onlara rağmen zor olanda elbetteki yaşamak güzeldir ama zordur ..
Sevg ...
01-15-2007, Saat: 10:21 PM <
Bana ne ağlayacam işte.... kime ne ben ağlamak istiyorum hemde ben bügün mızıkçılık ta yapacam bütün gece kendime inat....
Ağlama güzel kız dedin şimdi de gel Sus be deli kız diye bir makale yaz çünkü ben susmicem işte:'( :'( :'( :'( Hadi gelin de susturun...miley36: Fırtınaaaaaaaaaaaaaamiley36: miley36: miley36: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
en güzel yemin | onaç | 0 | 373 |
01-20-2014, Saat: 10:56 PM Son Yorum: onaç |
|
Deniz Mi Güzel Kokuyor SAÇLARIN Mı__??? | asi_ve_mai | 11 | 1,537 |
01-10-2009, Saat: 09:13 PM Son Yorum: asi_ve_mai |
|
^^ Ömrümün En Güzel Hazinesin^^ | ÇiLeK | 23 | 2,931 |
12-10-2008, Saat: 03:40 PM Son Yorum: ÇiLeK |