bo? konu?an insanlara.....kendini zeki sanan asl?nda tam tersi olanlara :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
uyuz oluyorum hala yaaa
|
EED MALESEF BÖLE İNSANLAR PEK FAZLA.CANIM E SENDE UYUZ OLMA ONLARI UYUZ ETDİMİ AMA..
bunlardan çok varr ortalardaaa boş gezenin boş klafsı beghhh...
boş konuşan az yapandır...bire bin katıp atandır.........dimi yaa
kendi cürümünün hesabını tutamayanlardan nefret edeyiorum
CEM KARACA - SEN SENİ BİL Değişmeyen tek şey var Değişmenin kendisi Sen seni bil sen seni Sen seni bil sen seni bil Sen seni bilmezsen patlatırlar enseni Ne canım demek ayıp ne aşık olmak Ayıp olan korkupta sevmeden saymak Ne erkek olmak hüner ne de kadın olmak Vallahi çok zor değil sırf insan olmak İnsan olda sor kendini ara kendini Sen seni bil sen seni bil canım sen sen seni
12-26-2006, Saat: 01:54 AM <
yaw arakdaşlar kızmayın ama yaf ben burdan bişi yapamıyorum bu kadar delinın arasında ne yapabılırım
sıgıldım ya
12-26-2006, Saat: 07:05 PM <
Kimsenin YaŞamaya Cesaret Edemedigi YaŞayark Sana Olsan AŞkimi Ifade Ediyorum Bu Gun Belki Sensizde Olebilirim Ama Unutma Senin İÇİn Çarpan Bui Kalbim War Nasil İstersn Ole Olsun Ama Unutma Seni Çok Ama Çok Sewiyorum Burasi Uyuzlar İÇİndi Demi Ya Ben Kendimi AŞk Sayfassin Da Sandim Bi Kusura Bakmayin Heheh
12-26-2006, Saat: 07:06 PM <
Uyuzlar Inat Seni Sensiz YaŞiyorum Kusura Bakmayin Ben Kendimi AŞk Sayfasinda Sandim Cahha Olabiliriz Ama Sewmegi Iyi Biliriz
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
iş yerindekilerine uyuz oluyorum:) | €stapitipiti | 11 | 1,021 |
04-13-2022, Saat: 05:18 AM Son Yorum: wildfang |
|
Vatanımız için canını feda eden şehitlerimize duyarsız olan gençliğe UYUZ oluyorum | PaPaTYa_PReNSeS | 6 | 647 |
04-12-2022, Saat: 12:08 AM Son Yorum: wildfang |
|
Adimin Kullanilmasina çok çok Uyuz Oluyorum | senem albayrak | 9 | 846 |
04-08-2022, Saat: 02:48 PM Son Yorum: wildfang |
|
hem gıcık, hem uyuz, hemde deli oluyorum... | gaye sultan | 5 | 971 |
04-07-2022, Saat: 01:03 AM Son Yorum: wildfang |
|
koyun falan yok yaaa | bilgeis | 9 | 949 |
04-06-2022, Saat: 10:07 PM Son Yorum: wildfang |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi