......................................
bana bir?eyler s?yle
|
blue_belial
12-24-2006, Saat: 07:36 PM <
O kişi kimse artık cıksın bıseyler solesin
yoksa bilgeis in bu ölüm kalımlı şiirleri yuzunden ıntıhar etceez toplucanak saka ya guzel olmus, saol paylasım ıcın blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:O ki?i kimse art?k c?ks?n b?seyler solesin :yikildim: ge? dalgan? bakal?m sen......... miley4: sa?olas?n arkada??m........
12-24-2006, Saat: 11:52 PM <
ya ewt yaa..
gerçekten çıksın.. kısım senin bu yasılarını okuyunca bende de bitmiş bşiler tekrardan yüs göstermeye başlıo hee.. anılarımı depreştirion lamm...
12-24-2006, Saat: 11:53 PM <
bana bir şeyler söyle.....sevmiyorum seni de....çık hayatımdan git de..ne olur..umudumu kes o zaman senden...beni sevme ben sevmem de...başkası var de.....yüreğini aç....en azından çıkar beni hayatından.kov gerekirse...birşeyler söyle...........................................
bence de sölee.. bitsin artık bu işkenceeeeeeee.... (bu benm içindi yanlş anlaşılma olmasınn) ManyaX_GirL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bana bir ?eyler s?yle.....sevmiyorum seni de....??k hayat?mdan git de..ne olur..umudumu kes o zaman senden...beni sevme ben sevmem de...ba?kas? var de.....y?re?ini a?....en az?ndan ??kar beni hayat?ndan.kov gerekirse...bir?eyler s?yle........................................... olmaz olmaz.............. bi?iler s?ylenmesi gereken benimmiley24: miley24: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Hayat Yine Bana Yalan Söyledi | Firari Fırtına | 23 | 1,841 |
04-10-2022, Saat: 02:45 AM Son Yorum: wildfang |
|
bir?eyler eksik | bilgeis | 4 | 630 |
04-06-2022, Saat: 10:01 PM Son Yorum: wildfang |
|
yıl 2020 - arkadşlr email olark gelmişti bana bu siznle paylaşmk istedim... | HiqhVolume | 3 | 819 |
02-27-2008, Saat: 03:52 AM Son Yorum: kı@ymı@k=) |
|
Bana Müsade ... | Firari Fırtına | 4 | 631 |
10-04-2007, Saat: 09:30 PM Son Yorum: Firari Fırtına |
Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi