Anlıyorum ama hayat işte , üsteleme fazla boşver ...
Sevg ...
Sevg ...
Senin O G?zlerin Var ya .... !!!
|
Firari Fırtına
12-25-2006, Saat: 12:28 AM <
Anlıyorum ama hayat işte , üsteleme fazla boşver ...
Sevg ...
12-25-2006, Saat: 12:33 AM <
ne üstelicem fırtına yaa..
şuraya bakk.. ben üstüne gitmedikçe demek bşiler fasla kurcalanıo.. yeterince ağırlıımı koyamadımm sanırımm.. ama bundan sora böle olmucakk yaa.. bundan sora sizi çok yeni bi merweyle tanıştırcamm... duygusallık yakışmıomuş bise baksana fırtınaa...
Firari Fırtına
12-25-2006, Saat: 12:41 AM <
Adının merve olduğunu bile yeni öğreniyorum kızma bana sadece sabr et ve zamana bırak bazı şeyleri ...
Sevg ...
12-25-2006, Saat: 09:25 PM <
g?zler ?o?u kez yalan s?ler.. Helede buna mimikler eklense...
Tabi ?airler ?unu der.. G?zler Yalan s?lemez.. Beni anlamak i?in g?zlerime Bak.. Peki g?zleri olmuyan birine a??k olduysan.. Ne yapacaks?n?.. Yada miyopsa. Nas?l anlars?n.. Miyopsun Sen beni 2 derecelik Camla Sevemezsin.. ??kar g?zl???n?.. G?zlerime bakk. G?zlerin nerde peki??.. ..... Peki lensli g?zler ne kadar SEN? SENDEN ALIR??.. Siyah orjinal bir g?ze Sahip... ama lensler onu ?ak?r g?zl? yapm??.. Hangi g?z SEN? SENDEN alacak??.. G?zlerin SEVME D?NEM?DE B?TT??!!... Zaten Bu d?nem A?K d?nemi de?il.. Turan takti?i.. VUR KA?...
12-25-2006, Saat: 09:32 PM <
bence gözler ve kalp asla yalan sölemez gözleri yoksa kalbide yok değil ya inanki bişekilde (nasıl olursa olsun) anlıyosun sana karşı duygularını yani merak etme biyerlere bakmana gerek yok ayırıca ona o hareketleri yaptıran kalbiidir merak etme anlarsın
hem zaten karşılıklıysa göz falan boş önemli olan kalptirrr bide beni benden alacak olan kalptir diyorumm ......
12-25-2006, Saat: 09:39 PM <
neyse böyle yorumlar bekliyordum..
yalan sölemez Zaten dil tek yalan söler.. HERKES bir yalancıdır.. omuzumda iz bırakma HEP AKLIMDA KALACAKSIN.... F?rT?na G?n?L Adlı Kullanıcıdan Alıntı:G?zler yalan s?ylemez karde?im .... s?yler..................................emin olmayal?m bu kadar bence........
Firari Fırtına
12-26-2006, Saat: 02:05 PM <
bilgeis Adlı Kullanıcıdan Alıntı:s?yler..................................emin olmayal?m bu kadar bence........ Ben ?ok eminim ... G?zler yalan s?ylemez , s?ylemez .... Sevg ... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Ci?erini S?kerim Senin .... | Firari Fırtına | 16 | 1,703 |
04-04-2022, Saat: 07:03 AM Son Yorum: wildfang |
|
Senin Limanın Benim Son Nefesim | ÇiLeK | 11 | 1,773 |
05-08-2010, Saat: 02:10 PM Son Yorum: ÇiLeK |
|
Ey!!!SEVGİLİ kırdım Senin Kalemini | SEHİTLER_OLMEZ | 3 | 896 |
08-25-2009, Saat: 03:16 PM Son Yorum: güzelgözlüm |