o değilde ne yazajam şimdi ben bu sona
Garip Sohbetler
|
ederiz tabi niye etmeyelim ama adanaya hiç geçmiyorum en son gittiğimde gördüğüm krolar yetti
Dr.Love Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ederiz tabi niye etmeyelim ama adanaya hi? ge?miyorum en son gitti?imde g?rd???m krolar yetti?ok yanl?? konu?mu?un arkada??m benje kro falann biz he? ?imdi antalya ile ilgili bi?e desek olurmu..ya?t?g?n ?aka ama ?akas?n? bile semedimm ADANALIYIKKGHH.....allah?na kurban
12-25-2006, Saat: 11:26 PM <
Dr.Love Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ederiz tabi niye etmeyelim ama adanaya hi? ge?miyorum en son gitti?imde g?rd???m krolar yettisen ba?ka bir yere gitmi?ssin karde?? adanama laff yok.......:mad: :mad: :mad: bis senn ?ehrinde onlar var bunlar var diok mu hala hala ...............................:mad: :mad: :mad: ADANALIYIKKKK.......miley16: miley16: miley16:
12-25-2006, Saat: 11:28 PM <
töbe töbe ya bana bakın kötü konuşanın ağzına kırmızı biber kaçsın
konuyu uzatanın ağzına da
ben antalyal?y?m ama malesef ordan ?ok uzakta so?uk bir memeleketteyim
malesef antalyay? karde?imi ?ok ?zl?yorum burdan ona diyorumki ipek?i?im seni ?ok ?zledim en k?sa zamanda gelcem CariSmaBoY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:t?be t?be ya bana bak?n k?t? konu?an?n a?z?na k?rm?z? biber ka?s?n konuyu uzatan?n a?z?na da K?MSE KONUYU UZATMIO YAKI?IKLI ARKADA?IM SEN AGZIMA KIRMIZI S?REMEN B?LON DEM?: sen k?rm?z? biberi s?rerken ben senin elini ?s?r?r?m |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 331 Ziyaretçi