ben aşkıma kavuşmayı diliyorum
^^^^d?lek Kutusu^^^^
|
bu dilek kutusuna dileğini yazan herkesin dileğinin kabul olmasını diliyorum
ömrüm boyunca ölüm olmasın istiyorum kendim içi deil ben ölsemde farketmez sevdiklerim ölmesin...
12-25-2006, Saat: 11:45 PM <
Sevd???mden Olumlu Cevap Almayi Ve Onunla B?r ?m?r Boyu Mutlu Olmayi D?l?yorummiley27:miley27:miley27:miley27:miley27:miley27:miley27:miley27:miley27:miley27:
2.alb?m?m ??kt??? zaman herkesin LimeWire,Ares, vb. gibi yerlerden indirmesini sahte sat?c?lardan bandrols?z ka?ak almas?n? CD ve kaset dolumu yapmalar?n? diliyorum Nede olsa ne eme?imiz var nede al?nterimiz. Ekibimizde ev ge?indiren m?zisyende yok. Denetimlerde ma?allah ?ok s?k?. Vira bismillah.
Allahim Nekadar AlÇak GÖnÜllÜ Bİr Forumdayiz Bu Kadar Azmi Dİleklerİnİz ArkadaŞlar Hanİ Nerede Dİlekler AŞkolsun Yanİ Firsat AyaĞiniza GelmİŞ Dİleyİn İŞte Dİleklerİnİzİ....ayrica Dİlerİm Dİleklerİnİ Yazan ArkadaŞlarin BÜtÜn Dİleklerİ Kabulolsun
ÜNİw Ders Notlarım İİ olsun SErkan YAnımda OLmasada Yanımda OLmaya BAşlasın veeeeeee herkez sağlıklı ve muttlu yeni bi yıll dillyorumm
12-26-2006, Saat: 12:18 PM <
hım şindik şöle oluoo ben bir ömür boyu bebeimle brlikte mutlu olmak son nefesimi onla vermek istiom sınavımı kazanmakk...aşkomun yanına gitmekk.......
ve ailemle mutlu huzurlu günler gecirmek istiom (saten öle de)
12-26-2006, Saat: 12:20 PM <
hehe bende senin dileklerinin yerine gelmesini diliyorum
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi