ciciKIS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bac?m s?persin heee bravo sesine kurban kevsercim...baj?m sende saol bizimle bu m?thi? sesi payla?t???n i?in mcx ikinizede
T?KR EDER?M BACIM.....OYOYOY SAOLASIN.....
Garip Sohbetler
|
12-26-2006, Saat: 11:02 AM <
ciciKIS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bac?m s?persin heee bravo sesine kurban kevsercim...baj?m sende saol bizimle bu m?thi? sesi payla?t???n i?in mcx ikinizede T?KR EDER?M BACIM.....OYOYOY SAOLASIN.....
12-26-2006, Saat: 11:04 AM <
PaPaTYa_PReNSeS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: off offfffff y?re?inin g?zEL oldu?unu biliyordum T?KR EDER?M CANIM SAOL... SENDE ?YLES?N TATLIM BEN?M..... VALLA B?RAZ ?LEY?M.....
Çok GüZ€L Bi Sesin Var İnŞallaH Ulaşmak İstediğin Yere Gelirsin...
12-26-2006, Saat: 11:14 AM <
€zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:?ok G?Z€L Bi Sesin Var ?n?allaH Ula?mak ?stedi?in Yere Gelirsin... T?KLR HASAN....SAOLASIN ?N?... TEK ?STED???M B?LENT ERSOY' A BU ?ANSI VERM?CEM VE KAZANACAM...... UMARIM TEKRAR GEL?RLER.......
12-26-2006, Saat: 01:37 PM <
Arkada?lar 3 dilek dileme hakk?n?z olsa ne dilerdiniz?
?lk ben ba?l?yay?m Sa?l?kl? bir ya?am Mutlu bir yuva ve e? Ge?imimi sa?layacak ve ya?am?mda s?k?nt? ya?amayaca??m kadar maddi imkan isterim
blue_belial
12-26-2006, Saat: 05:52 PM <
Nerdesiniz karde?im, kimse bi?ey yazm?yo okumuyo
karalaram? bagland?n?z, ?slafm? ett?n?z, a?k ac?s?m? cek?yonuz han? nerdes?n?z yok k?mse? blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Nerdesiniz karde?im, kimse bi?ey yazm?yo okumuyo :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|