blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben yeeetiiiiiiiiiimm ben ??kks??????zz waaaayyysen k???k emrah? oynaaa...EKMEK VAR m? Abiii:yikildim: :yikildim: :yikildim:
Say?n Dygusuz.com ?yeleri
|
blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben yeeetiiiiiiiiiimm ben ??kks??????zz waaaayyy Sana Abi DiyeBilirmiyim Abi Benim Hi? Abim Olmad? Abi Abi Abi Abi Abi S?yle Abi Abilik nas?l Duygu abi Hadi Abi S?yle Abi EYVALLAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaaff zaten gözler bozuk eije kör olajam yapma etme Bu Oldu Sanırım Sarı Sarı
12-27-2006, Saat: 02:59 PM <
EYVALLAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:k?z jad??? sen bidenesinnnnn ya senn isim neydi ?
benim ad?m ?i?ek orj?nal ad?m valla babam koymu? memnun oldum
BEN BU S?TEY? ?OOK SEVD???M €zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu Oldu San?r?m Sar? Sar? ?ffff bu da olmad??? yaa:yikildim: :yikildim: :yikildim: ?i?ek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim ad?m ?i?ek orj?nal ad?m valla babam koymu? memnun oldum BEN BU S?TEY? ?OOK SEVD???Mbizde seni sefejez in?allah janummm isminde ?ok g?selllmiley4: tatl?_cad? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya senn isim neydi ?k?z jad?? d?fejem seni bi gel yan?maa tu??ee benim ad?m tu??e nas?l unutun haamiley6: miley6: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 12 Ziyaretçi