güzelmiş beaa bravooo
Garip Sohbetler
|
EYVALLAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nie yawwwwwwwwwwyani payla?t???n i?in t?k etmek istedim wala i?imden geldi herhalde bravooo yazmak
ben onu buna yazd?m cnm
[INDENT] fatih Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Eller?ne Saglik ?c?m Karard? Be [/INDENT] EYVALLAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben onu buna yazd?m cnm[INDENT] hee pardon o zaman ben yanl?? anlad?m
[INDENT]Gen? Parti Genl. B?k. Cem Uzan ?niversite s?nav?n? kald?raca??n? ve ders kitaplar?n? bedava da??taca??n? a??klad?ktan sonra ?imdide bir koskoca ba?kent denizsiz olmaz deyip Ankara'ya deniz getireci?ini a??klad?..
[/INDENT] EYVALLAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[INDENT]Gen? Parti Genl. B?k. Cem Uzan ?niversite s?nav?n? kald?raca??n? ve ders kitaplar?n? bedava da??taca??n? a??klad?ktan sonra ?imdide bir koskoca ba?kent denizsiz olmaz deyip Ankara'ya deniz getireci?ini a??klad?.. zuhahahahhaa
D?n yap?lan operasyonla Ajda Pekkan'?n aln? ensesine ula?t?. Operasyonu ger?ekle?tiren T?rk doktor Mehmet GEREN konuyla ilgili olarak "Bu estetik d?nyas?nda g?r?lmemi? bir ba?ar?d?r. B?yle bir ba?ar?ya ula?t???m i?in ne kadar ?v?nsem az. Art?k T?rk doktorlarda d?nya ?ap?nda ba?ar?lara imza at?yor" dedi.:p :p :p
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 80 Ziyaretçi