kendisi bir garip melek
ardına düşmeniz gerek
ardına düşmeniz gerek
hilueamk
|
EYVALLAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:i?imden ?yleje tu?lara basmak ge?tiii ei yapm???m ama.... Seni G?rd?m Kimi G?recem..miley17: ALLaH S€vD?kL€rine Ba???Las?n... ALLaH Uzun Uzun ?m?r Versin... Aminnn.. >As!_M€L€q<' Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anam can?m bajum bnm g?selim uy sefesim geldi k?s ttal?m y?s?n?n g?selli?i kadar baht?nda g?sel olur in?allah seni ?ok sefiom bunu unutma allh seni sevdiklerine ba???las?n....bilion baj?s?? senin g?zelli?in yan?nda bizimki devede pire kal?rrsenin i?in de ayn? dileklerin ge?erli oldgnu bilion demii seni ?ok sefiommm Antisos Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kendisi bir garip melek ard?na d??meniz gerekjan?mm mustim seni ?ok sefiommm bilionnn €zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Seni G?rd?m Kimi G?recem..miley17:yaaaa amini bana b?rakajakt?nn:$ AM?N qarisma_ghost Adlı Kullanıcıdan Alıntı:warya manyaq ??km??s?n can?m ya harbiden ?ok fena yak???r be alla yak???r allah seni sahibine ba???las?n veeee hi? ay?rmas?n jnm....saol jan?mmm yaa in? yak??ajak biri ??karr yak???r?z i?te eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:h?mmmm... pekte g?seLmi?in.. Allah sahibine ba???las?n..saol jan?mmmm in? bag??lar
12-27-2006, Saat: 09:27 PM <
EYVALLAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bilion baj?s?? senin g?zelli?in yan?nda bizimki devede pire kal?rrsenin i?in de ayn? dileklerin ge?erli oldgnu bilion demii seni ?ok sefiommmt?k ederim can?m bnm.....miley17: fakat ?le deme h?h uyus...can??ms?n yaf sen bnm [SES]http://www.freewebtown.com/megaloman/Ezginin%20Gunlugu%20-%20Ask%20Bitti.mp3[/SES] >As!_M€L€q<' Adlı Kullanıcıdan Alıntı:t?k ederim can?m bnm.....miley17: fakat ?le deme h?h uyus...can??ms?n yaf sen bnmefet efett ben senden daha ak?l?y?m en az?ndann |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|