EYVALLAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaa kim buray? tu??e yapm?????????????????? s?lesin ?abukkkkk ben ?le istiodumm
Admin Amca Yapt? San?r?m :yikildim:
hilueamk
|
EYVALLAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaa kim buray? tu??e yapm?????????????????? s?lesin ?abukkkkk ben ?le istiodumm Admin Amca Yapt? San?r?m :yikildim: €zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Admin Amca Yapt? San?r?m :yikildim:ya kimsenin b?le bi?e yapmaya hakk? yokk ben onu yazmak istedim yazd?m i?tee....sende k?j?k k??j?kk g?lmee
?ok tatl?s?n can?m Allah sevdiklerinden ve seni sevenlerden ay?rmas?n
12-27-2006, Saat: 09:52 PM <
Waov snide g?rdk sonnda
g?seLsn ma$aLLah :p Nazar de?mes i?alah ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Waov snide g?rdk sonnda g?seLsn ma$aLLah :p Nazar de?mes i?alah asl?nda ben resmimi yay?nlam??t?m ama sen o aralar yokmusun demek kii.....te?ekk?rler yorumlar?n i?inde
12-27-2006, Saat: 10:00 PM <
Eved yoktm
Hatta o zmnLar daa yeni yeni yürümeyi öreniodm Dü$n yane o kdr önce yaynLam$sın ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Eved yoktm Hatta o zmnLar daa yeni yeni y?r?meyi ?reniodm D?$n yane o kdr ?nce yaynLam$s?n k?j?kkk bi ba?ta ?ye oldgmda yay?nlad?m we sonra yene yay?nlad?mm demek sen o zaman bizim sitede halam yoktun b??k eksiklik beghhh...nesekii ei kapam???nnn ?imdii...umar?mm y?r?meyi ??rendinn bu ara i?indee |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|