EYVALLAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaa kim buray? tu??e yapm?????????????????? s?lesin ?abukkkkk ben ?le istiodumm
Admin Amca Yapt? San?r?m :yikildim:
hilueamk
|
EYVALLAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaa kim buray? tu??e yapm?????????????????? s?lesin ?abukkkkk ben ?le istiodumm Admin Amca Yapt? San?r?m :yikildim: €zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Admin Amca Yapt? San?r?m :yikildim:ya kimsenin b?le bi?e yapmaya hakk? yokk ben onu yazmak istedim yazd?m i?tee....sende k?j?k k??j?kk g?lmee
?ok tatl?s?n can?m Allah sevdiklerinden ve seni sevenlerden ay?rmas?n
![]()
12-27-2006, Saat: 09:52 PM <
Waov snide g?rdk sonnda
![]() g?seLsn ma$aLLah :p Nazar de?mes i?alah ![]() ![]() ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Waov snide g?rdk sonnda ![]() g?seLsn ma$aLLah :p Nazar de?mes i?alah ![]() ![]() asl?nda ben resmimi yay?nlam??t?m ama sen o aralar yokmusun demek kii.....te?ekk?rler yorumlar?n i?inde ![]() ![]()
12-27-2006, Saat: 10:00 PM <
Eved yoktm
![]() Hatta o zmnLar daa yeni yeni yürümeyi öreniodm ![]() Dü$n yane o kdr önce yaynLam$sın ![]() ![]() ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Eved yoktm ![]() Hatta o zmnLar daa yeni yeni y?r?meyi ?reniodm ![]() D?$n yane o kdr ?nce yaynLam$s?n ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|