Herkes gordu zannedersem.
Konu kılıtlenırse artık m. olurum.
Tskler.
Konu kılıtlenırse artık m. olurum.
Tskler.
Kend?ne bak?p kend?n? c?rk?n gorenler varsa. baks?nda hal?ne sukrets?n!
|
blue_belial
12-28-2006, Saat: 12:19 AM <
Herkes gordu zannedersem.
Konu kılıtlenırse artık m. olurum. Tskler.
blue_belial
12-28-2006, Saat: 12:23 AM <
esgtf, belkı fotoda ıyı cıkmıstır ole denk gelmıstır, gercekte bole deıl.
saol yınede
ciddi diom yaw kimseye kendini beyendirme gibi bir zorunluluğun yok beyenmeyenlerle ne takılıyosun o zaman onlardan uzak durucaksın ve rahat yasıcaksın ben bu durumu ele alarak söyledim hem bunları yanlıs anlasılmam insallah nese kaptırdım kendimi ..
12-28-2006, Saat: 12:25 AM <
Oooo sende....
Bende öcü bişey görmeye geldim... bir de ne göreyim yakışıklı bir kardeşim... Kendine haksızlık etme arkadaşım...
blue_belial
12-28-2006, Saat: 12:27 AM <
Antisos Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ciddi diom yaw kimseye kendini beyendirme gibi bir zorunlulu?un yok beyenmeyenlerle ne tak?l?yosun o zaman onlardan uzak durucaks?n ve rahat yas?caks?n ben bu durumu ele alarak s?yledim hem bunlar? yanl?s anlas?lmam insallah nese kapt?rd?m kendimi .. estgf kardes?m ?c?nden geld?g? g?b? yaz, k?msede yaln?s anlamaz rahat ol sen kardes?m.
blue_belial
12-28-2006, Saat: 12:28 AM <
MasaL_perisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Oooo sende.... her halukarda nezaket? b?rakm?yo k?mse vallahi duruma ragmen saol kardes?m y?nede.
ha bide böle durumlarda söleyeceğim şeyleri söyledim sakın ola o şekilde görüyon diye söylüyorum sanma yani öyle biri deilem
12-28-2006, Saat: 12:32 AM <
aga sen ammada tipsizmişin ya
Ben aynada kendime bakınca korkuyorum o yuzden ayna kullanmıyorum Yakışıklısın kıymetini bil... Allah sevdiklerine bağışlasın |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|