ciciKIS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:OOOH burda yemek yenio bi allah?n kuluda cici sende gel ac?km??s?nd?r dien yok valla o hamburgerleri ?n?mde yi?in bakal?m h?hGEL KARDE??M SANADA ISMARLAYALIM
Garip Sohbetler
|
ben a????m valla inkar etmiyorum ki miley31: a?k?mmmm seni ?ok seviyorum..........sen benim can?ms?n miley4: ama o yok ki ?imdi burda.offffffffffffffff yaln?z?m iyi mi miley24:
blue_belial
12-28-2006, Saat: 05:08 PM <
hamburgerler **** elektronık den
yiyin gaari ıstedıınız hamburger olsun (ama kolaları baskası alsın, kola cok pahalıya gelır, yada lıtrelık alak, daha hesaplı blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:3 uncuyu y?yom SEN KA? K?LOSUN O KADAR HAMBURGER?NASIL Y?YON HAD? Y?YON NASIL DURUYON HAD? DURUYON H??M? K?LO ALMIYON NEYSE blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hamburgerler **** elektron?k den SEN P?NT?M?S?N G?T B? MARKETE RESM?N? ?EK YOLLA NE OLACAK K? ALMANADA GEREK YOK MAKSAT C?MR? DEMES?NLER
ya düşünsenize markete giriyosun ve kola nın resmini çekiosun allah aşkına gören ne der yavss(yazık parası yok almaya evde bakıp bakıp doycak heralde)
ciciKIS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya d???nsenize markete giriyosun ve kola n?n resmini ?ekiosun allah a?k?na g?ren ne der yavss(yaz?k paras? yok almaya evde bak?p bak?p doycak heralde) KIZ VALL?K? KEMAL SUNALIN TAVUKLARIN OLDU?U V?TR?NE EKMEK BASTI?I G?B? D???NSENmiley36: miley36: miley17:
blue_belial
12-28-2006, Saat: 05:15 PM <
yok beee sız sakadanda anlamıyosunuz haaa
D pıntı degılde, keske elı sıkı bırı olsam, ama degıl ıste dukkanın tum hasılatı bıle anca yetıyo vallahi kola kopegınız olsun sızın ?LAYDA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:GEL KARDE??M SANADA ISMARLAYALIMte?ekk?r ederim cicim 2 tane al?y?m... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 46 Ziyaretçi