hıı hayko cepkın soluyo
gebertti valla aksam aksam bu sarkı
hasaaann bi tokat at bana hacı
gömüldüm yine içime
gebertti valla aksam aksam bu sarkı
hasaaann bi tokat at bana hacı
gömüldüm yine içime
Garip Sohbetler
|
blue_belial
12-28-2006, Saat: 07:46 PM <
hıı hayko cepkın soluyo
gebertti valla aksam aksam bu sarkı hasaaann bi tokat at bana hacı gömüldüm yine içime
Allahhhh
Bi yanımda Fanta Bi yanımda Halley Bi yanımda Bumbada Bi yanımda Metro Bi yanımda Adını Bilmediğim Çikolata Bi yanımda Yine Adını Bilmediğim Çikolata Bi yanımda Faruk kardeşim Bi yanımda forum ailesi Bi yanımda da O Umurumda mı dünyaa :yikildim:
hmm okai güsell hasan at bi toka çimdike dürt filan
herneyse muhabbetinise doyum olmuyo ben biras şiirlerde takılıyım bb kendinize ii bakın emi €zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allahhhholum bi yok dionus bi bi yan?mda dionus mannak konu?ma benlen hasan k?st?m ha utanm?yonmu burda karde?ini ?atlatmaya g?c?h
blue_belial
12-28-2006, Saat: 07:50 PM <
coban oldum gıdıyoruumm
yapa yalnız bu dıyaardaann kırbacın vurma yuzumee düşürür halim zoraa kar'ın oldum eriyorum güneş olma yamacımda ırmagın olurum senın sularım önünde durma yolum uzuuun gor guzeelııım vakıt dolduu ben gıdeeyıımm kucuk yastaa aglar olduuumm fırtınaammsın beniim sen estikçe ben titrerim! hayko döktürüyo vallahı
blue_belial
12-28-2006, Saat: 07:52 PM <
hacı kendı kendını verıyosun ele
ben nbısey yapmadım bu sefer sana kolay gelsın ciciKIS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olum bi yok dionus bi K?st?n m? :'( :'( :'( :'( ?ngaaaaaaaaaaaaaaaaa
ya yalvarırım söle uyuyamam sır çıkmaz yemin ederim hasan intihar derecesindeyim okadar bu merak başıma bigün bi iş açacak ama hadi hayırlısı bak valla dedim hasan ya üffffff
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|