Antisos Adlı Kullanıcıdan Alıntı:en b?y?k rakibim geldiewt benn i?tee yaw bneimde en b?y?k rakibimm sensinn wallaa
ho?geldin
Garip Sohbetler
|
12-30-2006, Saat: 06:44 PM <
12-30-2006, Saat: 06:45 PM <
derdo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:YA HAN? BEN SANA ET? PUF ALCAKTIM SEN DAHA YASMAYACAKTINN yokk yascamm bananeeeti pufla kand?rmass?n
Öyle yürekten seviyorsan aklı başından atıcaaaaksın kimi yanında arıyorsan önce içinde bulacaaaaaaaaaaaaksııııın ..
ne alakası var dersen çok alakası var çünki ben bunu dinliyom eee sıradaki eti puf delisi:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yokk yascamm bananeeeti pufla kand?rmass?nDEMEK KAPIŞMAK İSTİOSUN PEKİ ÖLE OLSUNNN
12-30-2006, Saat: 06:51 PM <
derdo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:DEMEK KAPI?MAK ?ST?OSUN PEK? ?LE OLSUNNN kap??al?mm tapikii her samanmiley31:
12-30-2006, Saat: 06:52 PM <
Antisos Adlı Kullanıcıdan Alıntı:?yle y?rekten seviyorsan akl? ba??ndan at?caaaaks?n kimi yan?nda ar?yorsan ?nce i?inde bulacaaaaaaaaaaaaks?????n .. bendee dorian dinliom yenidnen haytaa diee bii ?aqrk?s? war s?per yaww tavsiyeee ederimm walla eti puf delisi:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bendee dorian dinliom yenidnen haytaa diee bii ?aqrk?s? war s?per yaww tavsiyeee ederimm wallaBUYUR O ZAMAN
12-30-2006, Saat: 06:54 PM <
Antisos Adlı Kullanıcıdan Alıntı:1.lik herzaman zor ve ho?tur ( Kral Ben ):kral: :kral: :kral: alla allaa ben |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 217 Ziyaretçi