qarisma_ghost Adlı Kullanıcıdan Alıntı:resim için saol güzel çıkmışsında bu resim kaç yılında çekildi ....RESİM GEÇEN YIL ÇEKİLDİ AMA
BU RESMİ BEN BU HALE GETİRDİMM
HEPİNİZE YORUMLARINIZ İÇİN TŞKLER
●●●● αякα∂α?ℓαя вυ∂α 
|
qarisma_ghost Adlı Kullanıcıdan Alıntı:resim için saol güzel çıkmışsında bu resim kaç yılında çekildi ....RESİM GEÇEN YIL ÇEKİLDİ AMA BU RESMİ BEN BU HALE GETİRDİMM HEPİNİZE YORUMLARINIZ İÇİN TŞKLER eti puf delisi:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok yakisikliymissin allah sevdigine bagislasinnTŞK EDERİM BURÇAKK AYRICA HOŞGELDİN??
yakışıklısın olum belli daha ne yorumu yoruma felan gerek yok bence sen her zaman yakışıklısın sormadan bilmelisin yakışıklı olduğunu kardeşimmm
derdi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yakışıklısın olum belli daha ne yorumu yoruma felan gerek yok bence sen her zaman yakışıklısın sormadan bilmelisin yakışıklı olduğunu kardeşimmmSAĞOL KANKA TŞK EDERİİMM
01-02-2007, Saat: 05:45 PM <
oooo gördüm ben seni haklıymışımmm karizmaymışsın allah sevdiklerine bağışlasın :
happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oooo gördüm ben seni haklıymışımmm karizmaymışsın allah sevdiklerine bağışlasın :TŞKLERRRRR YELİZZZ SENDE ÇOOK TATLI BİRİSİNN SAOL GÜSEL YORUMUN İÇİNN
[COLOR="Purple"][SIZE="5"]baya?? eski resim sefac?m...
siyah beyaz ??km??...ka? ya??ndas?n....:yikildim: :yikildim: :yikildim: [/SIZE][/COLOR] esasli_01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[COLOR="Purple"][SIZE="5"]baya?? eski resim sefac?m...BEN DAHA 16,5 YAŞINDAYIM RESİM DE GEÇEN SENE ÇEKİLDİ |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|