EYVALLAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:pe?indeyim bajummmm
G?L C?numMm
Canini okuyacagim
|
EYVALLAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:pe?indeyim bajummmm G?L C?numMm Antisos Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Horonmu tepiyoz :kral: H?y y?f s?nd? k?tiL
ya saolun da bu kızların daha sadık olmasından kaynaklanıyo erkekler iki üç kişiyi daha çok idare edebiliyolar bir erkek birden fazla kişiyle çıktığı zaman kendini bi b..k zanediyo sağa sola hava atıyo ama bu kızlarda ayıp olarak görüldüğü için böle şeyler erkeklerde daha çok görülüyo ama kızlarda da olmuyo değil dimiiiii
Kriyi mamuli kriyi
?t horoz ?t Kriyam do moy va tanum ?t?p de ayd?nlatm?yorsun Puli kormepe ?kala Civciv de tavuklarla Kaoba cegotanun Keyif ?at?yorsun :yikildim: EYVALLAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:biz heryer de her?ey yapar?z...gel mustim sende kat?ll h?h?h? g?L?n ??KiMmM ?y ?y ?y ?H? H?pp? gokhankgk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya saolun da bu k?zlar?n daha sad?k olmas?ndan kaynaklan?yo erkekler iki ?? ki?iyi daha ?ok idare edebiliyolar bir erkek birden fazla ki?iyle ??kt??? zaman kendini bi b..k zanediyo sa?a sola hava at?yo ama bu k?zlarda ay?p olarak g?r?ld??? i?in b?le ?eyler erkeklerde daha ?ok g?r?l?yo ama k?zlarda da olmuyo de?il dimiiiiibazen ?le oluoki erkeklerden beter ??k?oo k?zlar yane ki?ili?e ba?l? bnje yaa...sad?k olmak yerine beni aldatanla i?im olmaz..b?leside bulmak zor oluoo Antisos Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kriyi mamuli kriyi ?yn?n jeL k?T?L ?iz? :yikildim: YaGMuR Y?RekL! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:h?h?h? g?L?n ??KiMmM ?y ?y ?y ?H? H?pp?bu k?z yerinde duram?oo..biri ?unu tutsun |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Ölüme Meydan Okuyacağım | BiRiciGim | 2 | 443 |
03-16-2008, Saat: 01:48 PM Son Yorum: BiRiciGim |