bi kere ben fenerbahçeliye varmam
tugceeeEEEEEEEE :yikildim:
Yoksam beni beyenmiyormusunuz :D
|
bi kere ben fenerbahçeliye varmam
dedim cıcıkıs o beni seçerr ama dinlemedinnn...çok usulejen ama alışmalısın...bitanedir beim mustim
anam terkedildim yazık la bana ölemi anticix küstüm oynamıom benim gibin güsel saf ve bi okadarda kurnaz bi kızın duygularıylan oynadın alçak mustiiiiii
ne yane biz güzel saf ve zeki deilmiyizz???doru karar verdinn mustiiiibakma sen başklarına
Antisos Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende seni cok sefiom miley31:bak nas?l sewgii....gel jnmmiley31: bende seni sefiom ciciKIS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anam terkedildim yaz?k la bana ?lemi anticix k?st?m oynam?om benim gibin g?sel saf ve bi okadarda kurnaz bi k?z?n duygular?ylan oynad?n al?ak mustiiiiii Seven g?n?l i?ini bilir Nas?l olsa vazge?mez H?z?n hep g?zle gelir Kaderim bu de?i?mez G?n?l ferman dinlemiyor Ne yaps?n Beni b?yle a?latan Kader utans?n Sel olup aksan d?nyam? y?ksan Ald?rmam g?n?l nafile Kap?ma gelsen kul olup ?lsen Dindirmez ac?m? ne ?are. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
yoqsa beni begenmiyorsunuzz | uykucu_34 | 75 | 3,923 |
04-10-2022, Saat: 10:41 PM Son Yorum: wildfang |
|
beni merak eden var mı yaa | EyLuLce | 44 | 3,376 |
04-09-2022, Saat: 05:57 AM Son Yorum: wildfang |
|
etikete gerek yok eskiler tanıt beni | gokhan199 | 6 | 799 |
04-02-2022, Saat: 05:38 AM Son Yorum: wildfang |
|
Yeni KayıT Oldum.. Herkesin beni tanımasını istiyorum :) | zuzuCuq | 100 | 4,434 |
09-27-2007, Saat: 08:38 PM Son Yorum: zuzuCuq |
|
beyler ben nasılım? yoksa beni beyenmüyormüsünüz? :D:D:D:D:D:D:DD:D: | djkarakin17 | 3 | 756 |
06-08-2007, Saat: 01:05 PM Son Yorum: djkarakin17 |