sENde beNi d???n?yormusun o buz gibi so?uk yata??nda..ayn? hayali kuruyormuyuz ajaba g?ky?z?ne bakarak....beLkide sa?larimi ok?ayarak uyandiriyorsun beni her sabah uyanmak zor gelioda senle g?ne merhaba demek anlatilamz oluo...yanag?na k???k bir ?p??c?k konduruyorum..g?zlerinin i?indeki bizi izliom..ordaki anlat?lmaz a?k?m?z izleyip ?ojuklar gibi heyecanlan??omben evimin kad?n? sen ise hayat?m?n erke?i oluon o sabah...bitmesin b?le sabahlarr gejeler gelmesin...ben hep o ruyayla ya?amakk istiyrm...belki ya?amak zor ama ??rp?nmak istiyorum bo?ulmak istemedgm okyanuslarda..sende benim kurtar?c?m olsanabo?ulmak ?zereyim ?abuk oLL hayat?m?n par?as?!!
sensizlik..........
|
arkadaşlarr ilk defa yazıom kotu ise affınıza sığınıom
teşekkürler.....
01-05-2007, Saat: 05:42 PM <
SI?INMA AFLARA. YAZDIKLARININ DE?ER?N? SEN BEL?RLERS?N HER ?EYDEN ?NCE. SEN BE?EN?YORSAN G?ZELD?R O YAZI. BA?KALARI BE?EN?R YA DA BE?ENMEZ. BA?KALARININ SEN? DE?ERLEND?RMES?NE BU KADAR ?NEM VERME. BE?EN?LMEK HO?UMUZA G?D?YOR.
KES?NL?KLE YAZMAYA DEVAM ETMEL?S?N. YAZIDA ANLATILAN ?OK G?ZEL. ???NDE KULLANDI?IN "ajaba, gelioda, gejeler" G?B? ?FADELER OLMASA BENCE DAHA ?Y? G?R?NECEK VE ANLATILANLA H?SSED?LEN FARKLILA?MAYACAK. TAB?K? BEN?M TARZIM DA BU DERSEN ONA DA EYVALLAH ................
bilyorsun senin yorumların benim için çok önemli ve benje bi çogunda haklısın dedim yaa yeni başladım böle hatalar olajak umarım dahada ii olurr..haklısın ben begendim yayınladım affınıza falan sıgınmıom
01-05-2007, Saat: 05:55 PM <
DuyguLarını affetmemizi bekLeme cnm.. BeLkide çoğu yazıdan güzeL çünkü tüm içtenLiğinLe yazıyorsun.. Sen yazmaya devam et.. Çok güzel oLmu$
yüreğine sağLık...
01-05-2007, Saat: 05:58 PM <
vayy be cidden beklenilmeyecek birşey yapmışsın... Yani ben senden beklemezdim tuce hele dünkü olaydan sonra gerçi dünkü olayla bunun ne ilgisi var bilmiyorum ama şöle oluo dün biras serttim kusura bakma... Ne bilim hoşuma gitmiooo.. konu neydi nereye geldi...
Süper yazmışsın cnm baldızım.. Bencede devam etmelisin ama mrk ettiğim birşey var... Şu hayallerindeki kim..? CariSmaBoY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vayy be cidden beklenilmeyecek bir?ey yapm??s?n... Yani ben senden beklemezdim tuce hele d?nk? olaydan sonra ger?i d?nk? olayla bunun ne ilgisi var bilmiyorum ama ??le oluo d?n biras serttim kusura bakma... Ne bilim ho?uma gitmiooo.. konu neydi nereye geldi... S?per yazm??s?n cnm bald?z?m.. Bencede devam etmelisin ama mrk etti?im bir?ey var... ?u hayallerindeki kim..? ben dunku olay? uunttum sen yeniden hat?rlat bakay?m ondan ?imdi k?zam?yom... konuyu sapt?t?rma begh bilmedigin bi?e s?liim sana istersen a?k?na sor ben hayal kurmam ??nk? hayaller ger?ekle?mezz....ve d???nd?g?n biri varsa unut derim onu
01-05-2007, Saat: 06:13 PM <
ok yaa unuttuk zaten peki hayal kurmuon madem kim bakim bu
01-05-2007, Saat: 07:14 PM <
süpersinn kardeşim bajum canım .......tşk ederim .........
kıss sennn yasdınmı daha bi güsel oluo.... hayatının parcasııı bigün gelip seni mutlu edecekk canım arkadaşım sen mutluluğun en büyüğünü hakediyorsun.... unutma hep yanındayım ve seni çok seviyorumm |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
.... / Sensizlik Benim Canımı Acıtan / .... | badelie | 3 | 804 |
05-05-2021, Saat: 02:49 PM Son Yorum: badelie |
|
işte böyle bir şey sensizlik | ufuk_can | 8 | 1,248 |
01-15-2009, Saat: 10:17 PM Son Yorum: ufuk_can |
|
yiNe sensizLik koKuyoR oDam...! | çilekli cuklat | 5 | 985 |
11-02-2008, Saat: 09:01 PM Son Yorum: günahkeçisi |