Ctrl+V
|
blue_belial
01-05-2007, Saat: 08:42 PM <
[quote=EYVALLAH]aynenn bu ne he? bitmeyejek sand?m
░░▒▓███►ஐ: ?lk ?k? sat?r? okuyup gecseyd?n heps?n? okumasayd?n keske blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[quote=EYVALLAH]aynenn bu ne he? bitmeyejek sand?m ░░▒▓███►ஐ: ?lk ?k? sat?r? okuyup gecseyd?n heps?n? okumasayd?n keske zaten okumad?m ki bi tanesini bile.... ?akt?rma haaa
blue_belial
01-05-2007, Saat: 08:45 PM <
Hasretinden Prangalar Eskittim
amaama ama nıye ole dıyosunkı ben hepsını okuyom blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hasretinden Prangalar Eskittim
ama ama ama n?ye ole d?yosunk? ben heps?n? okuyom sey ??? ?m segh i?te ben yaz?p ??k?omm ?lee yane miley36: miley36: miley36: ya nie imzam? ?ald?n h?m s?le ?abuk
Bu forum d?nyay? sevginin kurtaraca??na inananlar?n forumudur.
Can?m Sevgilim K?????m;
Bu mektubu sana ?? dan yaz?yorum..Seni ne kadar sevdi?imi bilemezsin.Eski g?nlerimizi unutam?yorum.Seninleyken dinledi?imiz Gitme Dur ?ark?s? ?al?yor ve ben ?uan da o ?ark?y? dinliyorum.Mazimiz geliyor akl?ma.?ok ?z?l?yorum sevgilim..Bana verdi?in s?zler,etti?in yeminler,bir t?rl? ??km?yor akl?mdan..Hani bana s?yledi?in A?k?m laf? var ya,i?te o benim hayat?m? de?i?tirdi.Seninle ge?irdi?im g?nler geliyor akl?ma. 22 y?ld?r bo? ya?am???m.Bana hayat?m?n en g?zel g?nlerini ya?att?n. Fark?nda m?s?n sevgilim? Bug?n beni terk edi?inin 1. g?n?.Sana Zalim diyece?im ama dilim varm?yor..Diyemiyorum.. Bir g?n kahvalt? yaparken kafana ?eker kasesini f?rlatm??t?m.Sen de ani bir refleksle e?ilerek tehlikeyi bertaraf etmi?tin ve bana Manyak demi?tin.Ama arkas?ndan gelen re?el kavanozunu hi? hesaba katmam??t?n sevgilim.Y?z?nden s?z?len re?el ile ?ok tatl?yd?n. K?????m; Seni her zaman ?ok sevdim ve sevmeye devam edece?im.Seni hi?bir zaman unutmayaca??m Ben yaln?zca sana ba?l? kalaca??m (sen ba?kas?n?n olsan bile) Beni terk etti?in g?n Kek alm??t?m. ?zerinde 30 g?n i?erisinde t?ketin yaz?yordu. Bug?n 38 g?n olmu? ve ben o Kek i yedim sevgilim. Gerisi Allah'a kalm??...?l?rsem seni ?ok sevdi?imi,senin i?in D?nyay? bile feda edece?imi unutma. Bu arada sak?n mezar?ma gelme!!! Son olarak; Elveda K?????m |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi