ya kardesım playstatıon 2 satıyoz 240 ytl ye
ne şiiri diyon ne güzeli
bak yanında bıde tarak verıyom
ne şiiri diyon ne güzeli
bak yanında bıde tarak verıyom
ciciKIS....BEN GELD?M...
|
blue_belial
01-06-2007, Saat: 11:24 PM <
ya kardesım playstatıon 2 satıyoz 240 ytl ye
ne şiiri diyon ne güzeli bak yanında bıde tarak verıyom
ey allah'ım ya faruk satış yapma lem topic'imde ya almayın faruktan heç bişe hıh
bende sana tsk ederım cıcım
ben oyle oldugu ıcın yazdım canım herkezde gordu demı
blue_belial
01-06-2007, Saat: 11:43 PM <
nıye ekmegımıze mani oluyon sen he
taam paradan 100/10 verıcem bak bi de tarak bide ayna blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:n?ye ekmeg?m?ze mani oluyon sen he%10 he defollll lol o ne be mannah dalga bilem ge?io uyus(artt?r olum art?rr)c?x c?x
blue_belial
01-06-2007, Saat: 11:48 PM <
taam 100/20
yukarsı kurtarmaz vallahi bızımde coluk cocukumuz var ıkı tarak iki ayna bide uzat elınıde anlasak hade
Selam... Ger?ekten ?ok ''cici''... Ama bak benden sana tavsiye.. Ecc?k ye k?z?m yeee. Ne o ?yle S?f?r bedenmi olacaaan. Bak ben d?n t?kandan Dut pekmezi ile Tahin ald?m Tohdur davsiye etti. Bana dazla geliii sanada yollim... Bu i?in ?akas? idi. Allah anal? babal? b?y?tm?? tabii de sevdi?inede ba???las?n...
mdmeltemi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Selam... Ger?ekten ?ok ''cici''... Ama bak benden sana tavsiye.. Ecc?k ye k?z?m yeee. Ne o ?yle S?f?r bedenmi olacaaan. Bak ben d?n t?kandan Dut pekmezi ile Tahin ald?m Tohdur davsiye etti. Bana dazla geliii sanada yollim... Bu i?in ?akas? idi. Allah anal? babal? b?y?tm?? tabii de sevdi?inede ba???las?n...waw abime d?kt?rm?? abim benim ?le kilo prob.. yoktur ya hehe saolas?nmiley2:
blue_belial
01-07-2007, Saat: 02:04 AM <
yaw sız soleyın
hamburger tost sosis goralı kumpir kumru iskender adana lahmacun 24 saat acık bufe evlere ve ısyerlerıne servüs var bide tarak verıyoz hediye |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
>>>-ciciKIS & rockçı/kız-<<< | ciciKIS | 118 | 6,025 |
04-12-2022, Saat: 07:10 PM Son Yorum: wildfang |
|
evet arkada?lar ciciKIS ınız da burda art?k... | ciciKIS | 25 | 2,297 |
11-09-2006, Saat: 04:22 PM Son Yorum: CariSmaBoY |