isabetli bi karar
a?k b??ak s?rt? gibidir...(ezberimsin'e kapak olsun):D:D
|
g?khan a?k ?zerine deil can?m ?iirler a?k ?zerine onlar i?in yazm??t?m...
hani hasan a?k ne g?sel falan filan...vs b?le ?iirler koyunca bende a?k g?sel deil anlam?nda bi ?iir koyay?m dedim ?iir deilde ba?l?k ?ekmi? ilgilerini herneyse eer ad?n? yazd??m ki?i bana bilmemne derse istemiorum falan filan ben ozaman silerim yada a??klamam? ona yapar?m...anla??lm??t?r umar?m... ozgem Adlı Kullanıcıdan Alıntı:arkada??m?z deilmitabiiki merak edebilirsin ediceksinde kavga ortam? yarat?cak gibi duruyosun senin arkada??nsa benimde arkada??m umar?m bidaha buraya cvp vermessinis t??krler... PaPaTYa_PReNSeS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Pelin'im ?iir ?OOOk g?ZEL y?re?ine sa?l?k tatl?m??kr ederim tatl?m saol
neyse ya olur arada b?yle ama olay?n kahraman? hasan yok hasaaaan nerdesinn bi de sen yazzz
yyok ya yazmas?n kimse tamam bo?ver kanqi uzamas?n mevzu ok
Bu Form Herkese Acik Bir Form Unutma Arkadasim Herkes D?s?ncelerini A?ikca Ortaya Koyar
L?tfen Sende Biraz Daha Dikkat Et Bence San Ak?t? S?z Kullanan Olmadi Sadece Soruldu Anladin Yani Sen Yorum Yapilmasini Istemiyorsan Siirlerini Ve Ya Yazilarini Defterinde Sakla Buraya Yazildi Ise Herkes Yorum Yapabilir Bence Ve Sana K?t? Bir S?z S?ylenmedi |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
OkumAZSaNıZ KÜsERİM:(senin düşlerinin okyanus olsun ismi) | sweetgirl_12 | 11 | 1,299 |
04-13-2022, Saat: 12:58 PM Son Yorum: wildfang |
|
Al Yüreğim Senin Olsun.... | *TATLI BELA* | 3 | 400 |
04-12-2022, Saat: 06:30 PM Son Yorum: wildfang |
|
Şimdi Ayrılık Vaktidir (Size ve Bize Uzak Olsun) | blue_belial | 2 | 573 |
04-12-2022, Saat: 07:28 AM Son Yorum: wildfang |
|
Sevgililer Günün Kutlu Olsun... | CReATuRE | 7 | 659 |
04-12-2022, Saat: 01:17 AM Son Yorum: wildfang |
|
ayrılığın ilanım olsun sana | d€n!z kısı | 15 | 805 |