C?K s?vindim sizin adiniz? S?L?...All?h SizL?ri M?tL? ?tsin
S?LT?n? S?L?m S?L? D?Li K?DiR
Garip Sohbetler
|
C?K s?vindim sizin adiniz? S?L?...All?h SizL?ri M?tL? ?tsin
01-13-2007, Saat: 07:50 PM <
t?kler... hatta amin
ok seninde slm ?n? s?lerim deli bahtinur
01-13-2007, Saat: 07:53 PM <
Biraz oyle... Antisos...Bu da ?oyle a??klanabilir...Do?an?zda var zaten erkeklerin...K?zlar da galiba bu ?a?da biraz fazla erkek hormonu ta??maya ba?lad?lar ki onlar da bu kural? uygulam?yorlar pek ama erkeklere nazaran daha az
Bi de T?rkiye de hemen hemen herkes bu atas?z?n arkas?na s??nmaya ?al???yor....G?zele bakmak sevabt?r...ama sadece bakmakla kal?nsa...yok...??nk? toplant?larda...partilerde herkes ortaya koymas? laz?m kim ka? ki?iyle beraber oldu yoksa onu k???k g?r?rler ba?ar?s?z ve beceriksiz sayarlar. Yani s?z? olan konu?ur bu durumda. Kural? ya da kurals?z Olmu? ya da olmam?? farketmez. Erkekler genelde erkekli?in ?l??m? ka? ki?iyle beraber olduklar?n? ?l??l?yor san?yorlar Eeee bu durumda da arzulad?klar? cinsiyet k?zlar oluyor. O zaman da e?itlik var deniyor K?zlar da geri kalm?yor. Ama bu dediklerim herkes i?in de?il tabi ki. Kimse al?nmas?n e?er kural? ?i?nem?yorsa...
01-13-2007, Saat: 07:53 PM <
amcam? bo? ver sen yengeyle ilgilen
hem k?z ?ok varm? bendemi gelsem senin yerine bakar?m etraftakilere)) pericik k?z sende gelsene bizde birlikte y?riyelim ama ben etrafa bakacam o kadar ( not : ben layt de?ilim ) peri dimi mele?im )) s?leyman yand?m valla
01-13-2007, Saat: 07:57 PM <
valla yenge sen veryans?n yap arkadanday?m benimki laytl?k de?il yaparsam o da yaparcak. o yaparsa ben katil olurum o y?zden yani e bide seviyoruz kahretsin
slm s?leyman nbr ark?m ben sen? tan?om ama sen ben? tan?m?on ehehesultana cok slm h?meyradan ders?n
01-13-2007, Saat: 07:58 PM <
Bende lait peri Melek de?ilim he
S?leyman?n g?zleri hala duruyorsa ne mutlu Ona...??nk? seninkiler ya oyuk ya da ba?l? y?r?t?cem seni O kadar.... Ya ?aka bir yana sen istesen de bakamas?n ki etrafa ??nk? g?zlerini benden alamas?n bir ikincisi bana bakan g?zlere oymakla me?g?l olursun a?k?m sana s?liim... Haz?rl?kl? ol baya k?r edecek erkek olacak... i?in zor olacak senin...
01-13-2007, Saat: 08:00 PM <
nehir_on9 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:slm s?leyman nbr ark?m ben sen? tan?om ama sen ben? tan?m?on ehehesultana cok slm h?meyradan ders?n hehe merk etme sohbetimiz yok ama ben seni gayet iyi tan?yorum... ay?ps?n h?m?? s?lerim... sende malum ki?iye s?lersin
01-13-2007, Saat: 08:01 PM <
MasaL_perisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bende lait peri Melek de?ilim he ahahaha s?persin yenge g?zel cvp verdin... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|